Acun Ilıcalı'nın Turabi'ye Gözdağından Nilay'ın Aldatma İtirafına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

22 Ocak Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Metin Amiri kaybedip karalar bağladığımız Yargı dizisinde gündem yoğunluğu hiçbir zaman bitmiyor. Ancak bu kez dizide gerçekleşen bir olaydan ziyade, son bölüm öncesi 20'lik dişini çektiren Pınar Deniz gündem oldu. Dizide Ceylin karakterine hayat veren Deniz'in rol aldığı sahnelerde yanağını gizleme çabası herkesi gülümsetti.

Detaylar:

Dişini Çektiren Pınar Deniz'in Yargı'nın Son Bölümünde Yanağındaki Şişliği Gizleme Çabası Dikkatlerden Kaçmadı

Paylaştığı videolarla TikTok'ta fenomen olan Yener Yalçın, takipçilerinin dizi/film ve reklamlarla ilgili merak ettiklerini açıklamaya devam ediyor. Bu kez reklamlardaki ifadelerle ilgili gelen soruya yanıt veren Yalçın, ne yazık ki verdiği cevapla herkesi üzecek!

Detaylar:

TikTok Fenomeni Set Çalışanı Yener Yalçın Reklamlardaki İfadelerle Nasıl Kandırıldığımızı Açıkladı!

Survivor All Star 2024 başladığı ilk günden bu yana Turabi sözleriyle ve tartışmalarıyla gündemden düşmüyor. Hemen her gün bir olayın içinde bulunan Turabi, bu kez de konseyde uyarılara rağmen susmayınca Acun Ilıcalı fena patladı.

Detaylar:

Acun Ilıcalı Konseyde Turabi'ye Esti Gürledi: "Buranın Tek Bir Patronu Var O da Benim!"

Survivor'ın en tartışmalı isimlerinden biri olan Aleyna, son konseyde takım arkadaşı Pınar'la fena gerildi. Aleyna'dan nefret ettiğini söyleyen Pınar'ın sözleri yarışmaya damga vurdu. Zehir zemberek sözlerin ardından Pınar hem destek gördü ve tepki çekti.

Detaylar:

Survivor Aleyna'dan Nefret Ettiğini Söyleyen Pınar'ın Zehir Zemberek Sözleri Olay Oldu!

Survivor All Star 2024 sezonunun tartışmalı isimlerinden biri olan Turabi ve Özgür konseyde gerildi. Turabi'nin kendisiyle ilgili plan kurduğunu söyleyen Özgür, Turabi'ye ağzına geleni söyledi.

Detaylar:

Survivor Özgür Tetik Konseyde Esip Gürleyen Turabi'nin Adeta İçinden Geçti!

Survivor'ın en maharetli yarışmacılarından Hikmet Tuğsuz, ada şartlarına rağmen ev, araba, tekne gibi şeyler yaparak hayatı daha kolay hale getirmişti. Bu konuda yıllar sonra konuşan eski yarışmacılardan Batuhan Karacakaya, Hikmet'in yaptıklarına belediyeden ceza geldiğini anlattı.

Detaylar:

Eski Survivor Yarışmacısı Batuhan, Hikmet'le İlgili Yayınlanmayan Detayı Anlattı

Survivor 2024 All Star'ın en olaylı konseylerinden birine Aleyna-Pınar kavgası damga vurdu. Pınar'ın Aleyna'dan nefret ettiğini açıklaması üzerine Aleyna'nın hayatını ve eğitimini anlatmasıyla izleyiciler bu durumu diline doladı.

Detaylar:

Survivor İçin Bursunu Kaybeden Aleyna'nın Eğitim Hayatı İzleyicilerin Diline Düştü

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen Osman Tombak cinayetinde 'vur emri' aldığı iddia edilen Osman isimli kişi, programda 12 yıl 6 aylık hapis cezasının 1 aya inmesini anlatınca Müge Anlı dahil herkes şoke oldu.

Detaylar:

Müge Anlı'da 12 Yıl Hapis Cezası Alan Adamın 1 Ay Yatıp Çıkması Herkesi Şoke Etti

Kızılcık Şerbeti'nde sular durulsun diye beklerken tam aksi oluyor, olaylar adeta tsunami etkisi yaratıyor. Mustafa'nın kısır olduğunu öğrenmesiyle Küçük Apo ile ilgili şüpheye düşmesi bir olmuştu hatırlarsanız. Belirsizlik içinde her şeyden uzaklaşan Mustafa, yeni bölüm fragmanda Nilay'ın itirafıyla şok oluyor!

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay'ın Mustafa'ya "Çocuk Senden Değil" İtirafı Soğuk Duş Etkisi Yarattı!

Popüler İçerikler

Dünyanın En Ünlü YouTuber'ı Mr.Beast 26 Tane Tesla Hediye Edecek
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!