Acun Ilıcalı'nın 'SMS Yok, Meydan Senin' Açıklamasına Survivor Nagihan'dan Yanıt Gecikmedi!

Survivor All Star için kolları sıvayan Acun Ilıcalı yarışmada boy gösterecek isimleri duyurmaya başladı. Yarışacak 2. isim olarak daha önce 2 kez Survivor'a katılan Nagihan Karadere'nin ismini veren Ilıcalı, Nagihan'a ufak bir göndermede de bulunmuştu. Survivor Nagihan'dan Ilıcalı'ya yanıt gecikmedi.

Survivor 2024 için geri sayım başlamışken, Acun Ilıcalı bu seneki Survivor'ın All Star olarak ekranlara geleceğini duyurmuştu.

Sosyal medya hesabından her gün All Star'ın bir yarışmacısını duyuran Ilıcalı, Survivor All Star'da yarışacak 2. isim olarak yarışmanın gediklilerinden Nagihan'ın ismini açıklamıştı.

'SMS yok, meydan senin.' şeklinde Nagihan'ın yarışmacı olacağını duyuran Ilıcalı, bu paylaşımında Nagihan'ın SMS'le birinci seçilmesine tepkisine değinirken, Ilıcalı'ya Nagihan'dan yanıt gecikmedi.

Acun Ilıcalı'nın paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Nagihan Karadere, Ilıcalı'ya yanıtını da burada verdi.

"Öyleyse @acunilicali hazırlansın o kupa, söke söke almaya geliyorum! 🏆💪😎"

Nagihan Karadere daha önce Survivor'da beşinci ve ikinci olmuştu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Acun 3. Bombayı Patlattı: Survivor'da Yarışacak Yeni İsim Açıklandı
Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star Kadrosuna Nagihan Karadere'yi Dahil Etmesine Tepkiler Gecikmedi!

Popüler İçerikler

Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
08.09.2023

Bazı insanlar meslek olarak survivorcu oldular artık. Survivora katılmaktan başka hiç bi bok yapamıyolar hayatlarında. Geçmişleri başarılarla dolu olabilir ama uzun süredir tek başarı kriterleri ödül maması kazanabilmek

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ