Acun Ilıcalı'nın 'Onunla Çalışmayı Reddettik' Açıklamasından Sonra Seren Serengil'den Bomba Etkili Karşılık Geldi

Fasulyeden çıkan tartışmanın bu noktaya geleceğini kim bilebilirdi ki? 😳

Geçtiğimiz günlerde biliyorsunuz Seray Sever, TV8'deki programda ilginç açıklamalarla gündeme damga vurmuştu. Sever kısaca "Fasulye pahalıysa pahalı, yemeyin o zaman. Ucuz sebze yiyin" demişti

"Tam olaraka ne demiş?" diyenleri detay için şöyle alalım:

Ekonomi Mezunu Seray Sever'in Yaptığı Açıklamalar İnsanların Ağzını Beş Karış Açık Bıraktığı İçin Tepkilerin Odağı Oldu

Tartışmalar devam ederken devreye Seren Serengil girdi ve olayla ilgili şöyle bir yorumda bulundu: "İşte herkesi oturtursan oralara olacağı bu… Bu TV8 magazin olayını yapamadı gitti. Fasulye almayacaksın diyen bir sunucuları var çok klas”

Polemiklere pek bulaşmayan Acun Ilıcalı'dan ise beklenmeyen bir hamle geldi. Acun, Instagram hesabından Seren Serengil'e resmen füze attı.

Bu sert karşılıktan sonra Seren Serengil'in avukatı devreye girdi ve olaylar bambaşka bir boyuta taşındı. İşin içine Şeyma Subaşı ve Zeynep Ilıcalı da karıştı...

Bu arada Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek, çocuk sahibi olmak için tedaviye başladı. Bu süreçte de Seren Serengil hiçbir şekilde polemiğe girmeyeceğini yine avukatları aracılığıyla açıkladı.

Olaylar çok karıştı yani anlayacağınız... Bakalım mesele daha da büyüyecek mi? Biz köşeden gizlice bakmaya devam ediyoruz, bir gelişme olursa size de söyleriz.

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
29.07.2019

AVUKATIN DİPLOMASINI BİR GÖRÜN DERİM,100 YILLIK HUKUKÇUYUM BÖYLE BİR HUKUKİ ÜSLUP GÖRMEDİM.ALTIN GÜNÜNDE YAZILMIŞ BİR DUYURUYA BENZİYOR.

30.07.2019

Çocuk yapmaya çalıştığı bu süreçte ne demek yani çok haklısınız hukukçu değilim ama yine de bu bilgiyi ya vermezdim ya da tedavi süreci falan derdim :)

Pasif Kullanıcı
29.07.2019

vay anasını insta kullanmayacağını avukatlar açıklıyor ciddiyete bak

taraflardan hangisini daha cok sevmiyorum bilemedim

TÜM YORUMLARI OKU (11)