Acun Ilıcalı'nın Eşi Çağla Altunkaya'nın Nikahın Ardından Giydiği İkinci Elbisesinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Acun Ilıcalı ile 4 Eylül'de hayatını birleştiren Çağla Altunkaya, gelinliğiyle olduğu kadar düğünün ardından giydiği 'after' elbisesiyle de oldukça göz kamaştırıcı bir görünüm elde etmişti. Çağla Hanım'ın mini beyaz elbisesinin fiyatı ise dudak uçuklatan cinstendi.

Dört yılı aşkın süredir birliktelik yaşayan Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya, 4 Eylül günü Esma Sultan Yalısı'nda dünyaevine girmişti.

Acun Ilıcalı ile bir ömür mutluluğa evet diyen güzel gelin Çağla Altunkaya, sade ve şık gelinliğiyle birçok yorumcudan tam not almıştı. Vücut şekline oldukça uygun formdaki gelinliğinin tüllerle bezenmiş olması da gelinliğe oldukça romantik bir hava katmıştı.

Gelinliğiyle olduğu kadar nikahın ardından giydiği 'after' elbisesiyle de oldukça dikkat çeken Çağla Ilıcalı; beyaz, mini ve taş detaylı bir elbise tercih etmişti👇

Annie's isimli bir markanın tasarımı olan bu elbisenin fiyatı ise tamı tamına 87 bin 200 liraymış👇

İlginizi çekebilecek diğer içerikler:

Sevincini Paylaştı: Çağla Altunkaya ile Dünyaevine Giren Acun Ilıcalı'dan Düğün Sonrası İlk Paylaşım Geldi
Aşkta Kaybedip Arabada Kazanan Cem Yılmaz'dan Nüktedan Paylaşım: ''Kızlarla Bodrum'dan Dönüyoruz''
Düğüne Sayılı Günler Kaldı: Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz Çiftinin Düğün İçin Rotaları Yurt Dışı!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
06.09.2024

10 kişilik düğün istemiyo muydu?

vaybe ne iki yüzlülük onedo okadar sistemin kölesi olmuş durumdaki neki acun hükumet yalakası yandaşı biri onedio su oryyorum sana acun 15 yaşında bir kız çocuğu ile evlenseydi yinemi linç başlığı atmayacaksın ama tek Leonardo Di caprio kendisinden 25 yaş küçük bir modelle aşk yaşıyor diye demediğinizi bırakmadınız burnunuz soktunuz sizene oysa yalnız şunu hatırlatayım onedio akp feminizm karşıtı be varsa onu uygulayan kadın düşmanı bir parti malum onediodan isim isim biliyoruz çakma çakma dediğim gerçek değil feminist editörlerin olduğunu çünkü içeriklerinden ve attıkları erkekleri linç başlıklardan belli peki buna cevap cereceksiniz utanmadan hala erkek düşmanlığına devamlı edilecek eeeee tğrkiyede yeterki akpli ol yalandan feminist olsanda yada erkek düşnanı olsanda önemli değil onlar için yeterki akpli ol değilmi ha bubtorumyda silebilirsin onedio işte gelmez çünkü yorumum gerçekleri yazıyorum hadi silin bekliyorum

hadi silin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ