Acun Ilıcalı'nın Acı Günü: Alpay Kazan Hayatını Kaybetti! Alpay Kazan Kimdir? Alpay Kazan Neden Vefat Etti?

Televizyonun önemli isimlerinden Acun Ilıcalı'ya kahreden bir haber iletildi. Ilıcalı'nın uzun senelerdir yanında olduğu bilinen yakın çalışma arkadaşlarından Alpay Kazan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Acun Medya ekibi altında çalışan pek çok isim Kazan için taziye mesajları yayınlarken, Alpay Kazan'ın kim olduğu merak edildi. Peki Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden vefat etti? İşte detaylar...

Acun Medya ekibinde uzun bir süredir yer aldığı ve televizyoncu Acun Ilıcalı'nın hem yakın arkadaşı hem çalışma arkadaşı olduğu bilinen Alpay Kazan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Durumu Survivor Panorama sunucularından Hakan Hatipoğlu Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Alpay Kazan'ın hayatına dair detaylar ise merak konusu oldu. Peki Alpay Kazan kimdir? İşte detaylar...

Alpay Kazan Hayatını Kaybetti

Acun llıcalı'nın yakın olduğu isimlerden Alpay Kazan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Durumu Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabı üzerinden 'Başımız sağolsun Alpay Kazan'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun' ifadeleriyle paylaştı.

Alpay Kazan Neden Vefat Etti?

Hatipoğlu'nun yaptığı paylaşıma Demet Akalın tarafından 'Covid miydi?' sorusu geldi. Yönetmen Ahmet Demirci, vefat sebebi için 'Kanserdi. Mekanı cennet olsun' cevabını verdi.

Alpay Kazan Kimdir?

Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Alpay Kazan, Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olarak görev almaktaydı. Başarılı bir televizyoncu olduğu bilinen ismin Acun Medya ekibinde farklı görevler altında çalıştığı bilinmekteydi. Daha öncesinde ekranlara damgasını vuran Kazan, Göz6, Survivor, Exathlon ve Ütopya gibi projelerde imzası bulunan isimlerdendi.

Acun Ilıcalı'dan Alpay Kazan Paylaşımı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı uzun süredir yakın çalışma arkadaşı olan Alpay Kazan'ın vefatı sonrası duygularını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dile getirdi. Ilıcalı yaptığı paylaşımda arkadaşının ardından şu ifadeleri kullandı:

'Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan.'

Alp Kırşan'dan Duygusal Veda

Acun Medya'da uzun süre çalışan isimlerden Alp Kırşan, Alpay Kazan'ın vefatı sonrası Instagram hesabında yayınladığı duygusal paylaşımla görenlerin gözünü doldurdu. Kırşan paylaşımına şu notu düştü:

'Canım kadar çok sevdiğim Alpay abimi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Tanıdığım günden kaybettiğim güne kadar birlikte geçirdiğim her an, beni tanıştırdığı insanlar, evlenmem ve baba olmam, hayatımda vesile olduğun her şey için arkandan dua etmekten başka yapabileceğim hiç bir şey olmaması çok acı. Seni çok sevdim çok seveceğim canım abim. nurlar içinde yat, bu kardeşin seni hiç bir zaman unutmayacak ve her zaman her yerde yaşatacak…'

Alpay Kazan'ın Cenaze Bilgileri

Sosyal medyada sevenleri tarafından yapılan paylaşımlarda Alpay Kazan'ın cenazesinin 7 Mart 2022 pazartesi saat 17.00'da Şakirin Camiinden kalkacağı ifade edildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı