Acun Ilıcalı ile Görüşmüş: Survivor Kadrosuna Dahil Edilen Turbo Turabi Şimdiden Ortalığı Karıştırdı

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alacağı kesinlik kazanan isimlerden biri de 'Turbo' lakabıyla tanınan Turabi Çamkıran oldu. Survivor'ın önceki sezonlarında pek çok olaya karışan Turabi, Acun Ilıcalı ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı. Diğer yarışmacı arkadaşlarına gözdağı veren Turbo Turabi yeni sezonda ortalığı birbirine katacak gibi gözüküyor.

Gelin detayları görelim...

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 kadrosunda ''Survivor tarihinin efsane ismi'' ifadelerini kullanarak Turbo Turabi'nin de yer alacağını açıklamıştı.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2014 ve Survivor All Star 2015 sezonlarında kupayı alan Turabi Çamkıran her yaptığı paylaşımla olay olmaya devam ediyor.

Survivor'ın şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Turabi kadro haberinin verilmesinin ardından sayısız paylaşımda bulundu.

Yeri geldi Acun Ilıcalı'yı övdü, yeri geldi 2024 sezonunda yarışacak yarışmacılara sataştı derken Turabi yine yeniden gündeme oturdu.

Performansı, açıklamaları ile sıkça dikkatleri üzerine çeken Turabi'nin son paylaşımı yine sosyal medyada dikkat çekti.

Ünlü isim programın yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı ile uzun süren bir telefon görüşmesi yaptığını açıkladı.

Acun abiyle uzun uzadıya telefon görüşmemizden sonra, (Yaklaşık 1dk. 33sn.) bir karara vardık. Ve bana söz verdi.” diyen Turabi paylaşımında “Artık ‘Turabi dur! Yoksa diskalifiye olursun!’ diye beni uyarıp, kısıtlamayacakmış. Tüm #SurvivorAllStar2024 yarışmacılarına uyarımdır! Artık ayağınızı denk alın karşımda! Bu saatten sonra Acun abinin; ‘Turabi dur! Yoksa diskalifiye olursun!’ lafı geçersizdir! Direkt diskalifiye edecekmiş.”

“Ayağınızı denk alıp, dikkat etmezseniz hepinize birden dalarım. Ondan sonra Survivor’a devam edip edemeyeceğime de doktorumuz karar verir.''

Turabi bu görüşmenin detaylarını da ''Çünkü kesin beni parçalarsınız. Şans eseri elinizden sağ kurtulursam bu sefer de Acun abi diskalifiye eder. Bensiz pilavsız, kuru fasulye gibi kalırsınız ortada. Kavga yok! Konsey yok! Dörtlükler yok! Laf sokma yok! Daha söyleyemeyeceğim yeni şeyler yok. Sıkılırsınız valla. Benden söylemesi.” sözleriyle açıkladı.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Buyurun yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Acun Asıl Bombayı Patlattı: Survivor'da İki Kez Şampiyon Olan İsim All Star'da!
Daha Survivor All Star Başlamadan Turbo Turabi Rakiplerine Şov Yapmaya Başladı
Turabi, Suvivor All Star 2024'e Antrenman Yapmadan Katılacağını Belirterek Acun Ilıcalı'dan Özür Diledi

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
16.09.2023

Biri şnu s..sin artık.

16.09.2023

survivor izleyen kaldımı ciden

16.09.2023

Geçen hastalıktan imana gelmişti. Şimdi iyi oldu o günleri unuttu mu ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ