Acun Ilıcalı Günümüzde Araba Almanın Eskiye Nazaran Daha Kolay Olduğunu Açıkladı

Yapımcı Acun Ilıcalı, mal varlığını duyduğumuzda dudaklarımızın uçuklamasına neden olan isimlerden biri. Bu zamana kadar bindiği araçlarla çoğu kişiyi hayallere daldıran Ilıcalı'nın eskiye kıyasla günümüzde daha kolay araba alındığını söylemesi sosyal medyada gündem oldu.

Yaptığı yatırımlarla gündemde bomba etkisi yaratan Acun Ilıcalı her geçen gün servetine servet katan ünlüler arasındaki yerini koruyor.

İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi satan alan, Tv8 kanalının sahibi Ilıcalı'nın Survivor'da bindiği arabaları bilmeyen yoktur.

Arabalara olan merakıyla tanıdığımız yegane ünlülerin başında gelen Acun Ilıcalı bir YouTube programına konuk oldu.

Türkiye’de araç sahibi olma hakkında açıklamalarda bulunan değinen Ilıcalı şu ifadelerde sosyal medyanın gündemine oturdu:

"Tabii ki otomobil almak zorlaştı diyoruz ama emin olsunlar bizim dönemimize göre daha kolay. Gençlerimiz tabii genç oldukları için bizim dönemi yaşamadılar. Bizim dönemde 4 ailenin birinde ikisinde araba olurdu."

O anları da buradan izleyebilirsiniz:

İlginizi Çekebilir

Mabel Matiz, Megastar Tarkan'la Düet Müjdesini Duyurunca Kullanıcılar Bayram Etmeye Başladı!
Doktor Bahar ve Ali Vefa'dan Halay Şov: Demet Evgar ve Taner Ölmez'in Dansı Ortalığı Yıktı Geçti!
Çeyrekleri Yeniden Hazırlayın: Ahmet Kural ve Eşi Çağla Gizem Şahin Oğullarını Kucağını Aldı!

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
06.04.2024

Anladık acun tayyibi en çok sen seviyorsun👏🏻👏🏻 daha yetmedimi ben onu anlamadım nezaman doyucaksınız.

06.04.2024

Hadi oradan! Her genç senin gibi milyarder değil! O bahsettiğin dönemlerden şimdi ne farkı var bugünün? Fiat Egea bile 1 milyonu geçmiş, ne konuşuyorsun sen? Tok, açın halinden ne anlasın?

06.04.2024

70'lerde 80'lerde araba almak zordu evet ama parasal açıdan değil o dönemlerde bi araba alırsın, taa 6-8 ay gibi bi sürede eline geçerdi çünkü o zamanki üretim koşulları o zamanki teknoloji ve tedarik süreçleri bugünki gibi değildi o zamanki şartlar çok başkaydı, herhangi bi vatandaş zor da olsa bi şekilde alıyordu. Şehirlerarası otobüs kullanan tanıdıklarım var adamlar 4 sefer yaparak otobüsün parasını çıkarıyormuş şimdi aynı seferi 40 kere yapsa ancak motor rektefiyesini yapabilir, yüzüne bakılmayacak haşatı çıkmış araba ikiyüz binden başlıyor, arkadaşın dediği gibi beş para etmez egea bile bi milyon olmuş, sen hangi kolaylığı anlatıyon yeenim

06.04.2024

Burdan şunu anlıyoruz ki; para içinde şatafatlı hayat yaşayanlar, saraylarda yaşayanlar halka bağını tamamen koparıyor ve fakirlikle zenginlik arası dönemlerni unutuyor. Para algısını yitirmiş bir zihniyetten başka ne beklenir ki? İnsanlar arabaya gelene kadar daha temel ihtiyaçlarını bile karşılarken 2-3 defa düşünüyor. O yüzden bunun gibiler ve ülkeyi yönetenler herşeyden bi haber hayat sürüyor

TÜM YORUMLARI OKU (17)