Acun Ilıcalı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Destek Çıktı: Hikayesi Daha Bitmedi Diyerek Camiaya Seslendi

Youtube'da 343 Digital'in Röveşata programına konuk olan Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin gündemine dair konuştu. Ilıcalı, Başkan Ali Koç'a destek verilmesi gerektiğini dile getirirken sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimalini de ele aldı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olayların yankısı hala sürüyor. Federasyonun yaşananlara dair nasıl bir aksiyon alacağı merak konusuyken Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a destek geldi.

Youtube'da 343 Digital'e konuk olan Ilıcalı, sarı-lacviertlilerin ligden çekilme ihtimalini değerlendirdi ve şunları söyledi 👇

"Başkanın çok duygusal biri olduğunu düşünüyorum. İçinde küçük bir çocuk var. Artık yeter oynamam dersin ya bir yerden sonra kızdırırsan çocuğu ne yapar topumu alıyorum gidiyorum der. Ali Koç’ta da bu konuda bir bıkkınlık hissediyorum."

Sarı-lacviertlilerin başkanlık seçimi hakkında da konuşan Ilıcalı, Koç'un arkasında durulması gerektiğini ifade etti 👇

Hull City Başkanı, "Camianın onu ikna etmesi lazım. Fenerbahçe'ye faydalı olacağını düşünüyorum. Hikayesinin bitmediğini düşünüyorum" dedi.

"Bir gün Fenerbahçe'ye başkan olacak mısınız?" sorusuna da yanıt veren Ilıcalı, "Şartlar onu gerektirirse, öyle bir şey olursa 'Fenerbahçe Başkanı olmam' diyemem." açıklamasında bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 🙌

Arda Güler ile Hayatımıza Giren Rus Fenomen Svetlana Türkiye'ye Gelip Aynı Espriyi Yapınca Eleştirildi
Icardi'nin Eşi Wanda Nara Yeni Klibinden Kareler Yayınlayınca Yorumlar Havada Uçuştu

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
24.03.2024

İşte bizde (Galatasaray) böyle bir durum asla olamaz ama gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe Ali Koç’un takımı olmuş ç

Galatasaray'ın yönetim kurulunca yönetilmediğini demek sizde artık alenen kabul ediyorsunuz. Dursun Özbek'in Murat Kurum'un dahi karşısında ki duruşu ile durumunuz malum. Bu bizce gurur duyulacak bir şey değil. Fenerbahçe geçmişte de kimi örgütlere ve siyasete teslim olmadan seyircisi ile yönetildi, bu günde o destekle ligden çekilmesi gerekirse çekilecek.

24.03.2024

Fenerbahçe çocuk eğlencesi değildir! Defolsun gitsin, bütün toplar da onun olsun! Biz çoraptan top yapar yine oynarız!!!

TÜM YORUMLARI OKU (4)