Acun Ilıcalı'dan Ses Getirecek Proje: Fenerbahçe, Rihanna ve ASAP Rocky ile İş Birliği Yapmaya Hazırlanıyor!

Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ile sıra dışı bir iş birliğine imza atmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin söz konusu olan bu projeden 50 milyon dolarlık gelir beklediği belirtiliyor.

Kaynak

Acun Ilıcalı önderliğinde Fenerbahçe Spor Kulübü, küresel çapta ses getirmesi beklenen önemli bir tanıtım anlaşması yapmaya hazırlanıyor.

Fanatik'in yaptığı habere göre Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve eşi ASAP Rocky ile özel bir anlaşma imzalayacak.

Bu anlaşmaya göre Rihanna ve eşi ASAP Rocky, Fenerbahçe'nin maçlarını izlemek için Kadıköy'e gelecek. Dünyaca ünlü çift, ayrıca Fenerbahçe forması giyip fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşacak.

Rihanna'nın Instagram hesabında 151 milyon, X (Twitter) platformunda ise 108,5 milyon takipçisi bulunuyor. Eşi ASAP Rocky'nin Instagram'daki takipçi sayısı ise 19,6 milyon.

Kulübün bu anlaşma için Rihanna ve ASAP Rocky'ye ödeyeceği miktar henüz netleşmemişken, Fenerbahçe yönetimi tüm dünyada ses getirmeyi hedeflediği bu anlaşmadan 50 milyon dolarlık gelir bekliyor.

Bunlara da göz atın:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Acun Ilıcalı ile Dostluğu Hakkında Konuştu
İskoçyalı Ricky Eskişehirspor Maçını İzlemek İçin 4 Bin Kilometre Yol Geldi
Erciyes'teki 2 Bin 300 Rakımlı Tenis Kortları Tartışma Yarattı "Uluslararası Tenis Turnuvasına Kar Engel Oldu"

Popüler İçerikler

Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Kaybolduktan 18 Gün Sonra Cansız Bedeni Bulunan Rojin’in Ölüm Sebebi Belli Oldu
Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
YORUMLAR
19.10.2024

Bırak bu işleri...

19.10.2024

Ne olacak da $50.000.000 gelir elde edecek? ABD'de 100.000 forma mı satacak örneğin Rihanna giydi diye? Yandex işbirliğini çağrıştırdı. Kaldı ki coşkuyla "Öyle bir kadro kuracağız ki..." diyen Acun yaydığıysa bu 50 milyon sözünü, hiç güvenmemek gerek. Ondan sonra der, ben Amerikan doları dememiştim, Barbados doları demiştim, biz Amerikan doları getirecektik de hocamız Barbados doları oyun sistemimize uyuyor.

19.10.2024

Başkanın saçma planları yetmedi yanına bu hokkabazı aldı. Gerçekten güldürüyorsunuz bizleri 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ