Acun Ilıcalı'dan Örnek Hareket: Trabzonspor-Basel Maçının Reklam Gelirleri Depremzedelere Bağışlanacak

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki deprem ardından tam 1 hafta geçti. 10 ili ağır yıkıma uğratan felaket ülkemiz tarihindeki en büyük afetlerden biri oldu. 30 bin canı yaşamdan kopartan depremler sayısız binayı da yerle bir etti. Afet bölgesindeki vatandaşlara yardım edebilmek için tüm Türkiye tek yürek olmuş durumda. Acun Ilıcalı içimizi ısıtan bir haberi duyurdu. Ilıcalı, 16 Şubat Perşembe günü oynanacak Trabzonspor - Basel maçının reklam gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler son yılların karada yaşanan en yıkıcı depremlerinden biri olarak değerlenlendiriliyor.

10 ili yerle bir eden afet sonucu 25 bine yakın bina enkaza döndü. Hepimizin yüreklerini yakan bu olayda son açıklamalara göre can kaybı 31 bin 643 oldu.

6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen depremlerin ardından milyonlarca insan seferber oldu. Hem ülkemizin dört bir yanından hem de pek çok ülkeden afet bölgesine yardım eli uzanıyor.

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Ilıcalı, 16 Şubat Perşembe günü oynanacak Trabzonspor - Basel maçının reklam gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

Ünlü televizyon yapımcısı, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre'nin Basel takımı ile yapacağı karşılaşmanın Tv8 ekranlarında yayılanacağını duyurdu.

İşte Acun Ilıcalı'nın paylaşımı...

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı Tüm Dünyaya Seslendi: "Lütfen Bize Yardım Edin!"
Haluk Levent Açıkladı: Acun Ilıcalı'dan Deprem Bölgesine Dev Destek!

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler