Acun Ilıcalı 2 Milyon Pounda Aldığı Shelbourne'deki Yatırımlarını Sonlandırdı

Acun Ilıcalı, Haziran ayında İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne FC'yi satın almıştı. ''Shelbourne FC'yi, İrlanda futbolunda büyük potansiyel görüyoruz.' diyen Acun Ilıcalı, yatırımlarını sonlandırma kararı aldığını açıkladı. 

Detaylar...

Acun Ilıcalı, Haziran ayında İrlanda Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'yi satın almıştı.

Satın alma işlemlerinin ardından basın toplantısı düzenleyen Acun Ilıcalı, takımı almadan önce aylarca araştırdıklarından bahsetmişti. 

Ilıcalı, ''Shelbourne FC'yi, İrlanda futbolunda büyük potansiyel görüyoruz. Fazlasıyla heyecanlıyım, beş günlük bir karar değil. Aylarca bu karar üzerinde değerlendirmeler yaptık. Bu kulübü eski günlerine geri döndüreceğiz.' ifadelerini kullanmıştı.

Ilıcalı, Shelbourne'de olan yatırımlarını sonlandırma kararı aldığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, 'ACM SPORTS olarak; İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz.' ifadelerini kullandı.

"Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir."

Acun Ilıcalı'nın İngiliz kulübü Hull City ile anlaşması ise devam ediyor. Yakın zamanda başka bir ülkede futbol alanında yatırım yapacağını duyuran Ilıcalı'nın yeni rotası ise şimdiden merak konusu.

👇🏻

twitter.com

Öte yandan Shelbourne'e yatırım yapan Acun Ilıcalı'nın tam 2 milyon pound ödediği iddia edilmişti.

Haziran ayında Ilıcalı'nın hisselerini satın almasının ardından Shelbourne, ligde çıktığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi almıştı. 

İrlandalı kulüp, ligi lider Shamrock Rovers'ın 12 puan gerisinde 4. sırada tamamlamıştı.

"İrlandalılar ve Türkler benzer insanlar, tutkuluyuz."

Yaptığı basın toplantısında kulübü eski günlerine döndürmek istediğinin altını çizen Ilıcalı, ayrıca 'İrlanda hakkında geçmişimden gelen güzel duygularım var. İrlandalılar ve Türkler benzer insanlar, tutkuluyuz. Burada olmaktan mutluyum ve son derece pozitifim. Takımım için iyi ve parlak bir gelecek umuyorum. İyi insanların her zaman kazandığına inanıyorum. Burada çok fazla iyi insan var. Şehirden ve ülkeden büyük bir enerji hissediyorum.' ifadelerini kullanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Arda Güler'in Tekrar Sakatlanması Dünya Çapındaki Real Madrid Taraftarlarının Dilinde
Yapıyorlar Bu Sporu! Geçtiğimiz Hafta Spor Dünyasına Dair Atılmış En Komik Tweet'ler
Muratpaşa Başkanı Guidetti'yi Hedef Aldı: "Hürrem Sultan" Lakaplı Marina Markova için VakıfBank Yolları Kapalı

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
11.11.2023

irlanda takımından ne ummuş olabilirsin ki? birazcık yeteneği olan yerli oyuncular bile o ligde oynamaz, ingiliz liglerine, bilemedin iskoçya'ya gider.

11.11.2023

Kendisine bok atmak gibi bir niyetim yok ama bir gün Acun'un da Dilan Polat gibi bir şeyleri çıksa şaşırmam.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ