Acun Iıcalı EXXEN Abone Sayısını Açıkladı: Kimse Bu Kadarını Beklemiyordu!

Televizyonda yapımını üstlendiği programlarla reytingleri adeta ele geçiren Acun Ilıcalı, dijital platformların popülerleşmesi ile birlikte yeni bir projeye daha imza atmıştı. 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayan EXXEN platformu, dijital ve orijinal içerikleriyle dikkat çekmişti. Kimse bu denli etkileşim beklemese de Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla herkesi şaşkına çevirdi. Bakın EXXEN'in üye sayısı kaçmış...👀

Türkiye'nin yerli dijital platformlarından EXXEN geçtiğimiz Ocak ayında yayın hayatına başlamıştı. Orijinal içerikleriyle son derece dikkat çekmişti.

Platformun sahibi Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Cannes'da düzenlenen MIPCOM sırasında Produ'da sektörel açıklamaların altına imza attı.

EXXEN hakkında da açıklamalarda bulunan Ilıcalı, "Basamakların birer birer nasıl çıkılacağı biliyorum. Sektörde kimin kim olduğunu bilirim. Bunların hepsi bana sektördeki her anlaşmada ve her ilişkide büyük bir avantaj sağlıyor." dedi.

'Dünyadaki bir numaralı yapım şirketi olduğumuzu düşünüyorum, çünkü her yıl primetime için yaklaşık 2,000 saat hazırlıyoruz, diğer şirketler bunu yapamaz.'

TV8'de yaptığı her işle başarıyı yakalayan ünlü televizyoncu, "TV8'i yaklaşık 6 sene önce satın aldım ve bunu da gururla söylüyorum, 1 share varken şimdilerde ortalama 50'den fazlasına sahip. Reytinglerde kanal sıralamasında 13. sıradayken iki yıl kadardır 1 numaradayız. Ekibim ve ben günde 24 saat kanalda çalışıyoruz" dedi.

Özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarını satın alması ile birlikte EXXEN'de büyük bir çıkış yakaladığını dile getiren Ilıcalı, " Şampiyonlar Ligi'nin hakları Exxen'de ve spor dışında da çok iyi materyallerimiz var." dedi.

Merak edilen konulardan bir tanesi de EXXEN'in kaç abonesi olduğuydu. Ilıcalı, "Çoğunluğu animasyon, eğlence, komedi ve yerel içerik. 1.1 milyondan fazla üyemiz var ki bu da Türkiye için büyük bir sayı." diyerek duruma açıklık getirdi.

Ilıcalı'nın bu açıklaması duyanların ağzını açık bıraktı. Platformun ve Acun Ilıcalı'nın başarısı takdir edildi.

Siz platformun üye sayısı konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım! 👇

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Exxen Üyelik Ücreti ve Exxen Spor Paketi Aylık Ücreti Ne Kadar? Exxen Spor Paketleri Fiyatları

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
YORUMLAR
31.10.2022

Aylık 50 tl üyelik ücreti var ve içinde elle tutulur bir iki yapım dışında ne var Allah aşkına? Ben arkadaş kontenjanından para vermeden sadece Gibi'yi izliyorum o da Konuşanlar'ı sevdiğinden iptal etmiyor sayesinde ben de izliyorum işte. Olmasa bir şey değişir mi arar mıyım asla. Blu Tv, Netflix ve Amazon üyeliğim var bir de Exxen izliyorum. Sadece bir ay Disney izledim ve tükettim çok sıkıcı hiçbir şey yok yıllarca Digitürk üyesiydim sonunda onu da iptal ettirdim. Tüm dijital platformları deneyimleyen biri olarak şunu diyebilirim ki her yapımı iyi olmasa da çoğu zaman bizzat eleştirsem de her şeye rağmen Netflix candır.

31.10.2022

ne düşüneceğiz. gurur verici. online içerik platformları arasında EXXEN dünyada bir gururdur. ama yetmez daha iyi olması lazım. her markamız için olması lazım. (not: büyük oyunu çözen, illüminati düşmanları bunu beğenmedi)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ