Açtığı Davadan Vazgeçmeyince Eski Patronu Tarafından Öldürüldü

Bursa’da Halil Muslu, eski patronu Seydi A.K.'ye karşı açtığı davayı geri çekmeyince evinin önünde tabancayla vurularak, öldürüldü.

Olay, saat 15.30 sıralarında, Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi 225’inci Sokak'ta yaşandı. 2 çocuk babası Halil Muslu, uzun süre şoför olarak yanında çalıştığı eski patronu dolmuş şoförü Seydi A.K.'ya dava açtı. Seydi A.K., bugün evinin önüne geldiği Muslu’yu dışarı çağırıp, davadan vazgeçmesi için ikna etmeye çalıştı. Muslu ise olumsuz yanıt vererek, evine girmek istedi.

5 el ateş etti

Seydi A.K., bunun üzerine tabancayla Muslu’ya 5 el ateş etti. Kurşunlardan ikisi sırtına isabet eden Muslu, yere yığılırken, Seydi A.K. kaçtı. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Halil Muslu, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Muslu, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

"Gözümün önünde öldü"

Oğlu gözlerinin önünde vurulan baba Mustafa Muslu, “Kapıyı kapatamadım, gözümün önünde öldü” dedi. Halil Muslu’nun kızı ise olay yerinde inceleme yapan polisleri, gözyaşı içinde izledi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İlber Ortaylı’dan “Ayasofya Ziyarete Kapatılsın” Önerisi
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
Devlet Bahçeli’den Terörsüz Türkiye Açıklaması: “PKK’nın Kurucu Önderliğinin Mesajları Makuldür”
YORUMLAR
16.02.2021

Bu ülke olmuş zindan

Pasif Kullanıcı
16.02.2021

eli silahlı ne çok deli var hem de aramızda dolaşıyorlar şaka gibi ama değil

16.02.2021

Ah kıyamam gülüm ben sana. Ne de üzgün bakıyor. O masum kalbi kırmaya gerek var mıydı be aptal? Şimdi ne olacak hapis boylayacaksın. değdi mi

TÜM YORUMLARI OKU (14)