Açlıklarını Unutup Bol Bol Lovelandılar: Aşk-ı Survivor'da Dünden Bugüne Yaşanan Aşk Skandallarını İnceliyoruz

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya tarafından yayınlanan ve yıllardır reyting rekorlarını altüst eden yarışma programı Survivor, her sezon hayranlarını ekran başına kilitliyor. Programda yarışmacılar arasında yaşanan aşklar, en az programın kendisi kadar ilgi çekiyor. Gelin, dünden bugüne Survivor'da yaşanan skandal aşklara hep birlikte bakalım.

Hakan Gizem aşkı mutlu sonla bitti.

Acun Ilıcalı'nın bir döneme damga vuran Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programında boy gösteren yarışmacılar Hakan Hatipoğlu ve Gizem Akın, bu program esnasında sevgili oldu. Daha sonra ikili Survivor'a katıldı ve burada Hakan Hatipoğlu, sevgilisinin eleneceği gün ona evlenme teklifi etti. 2011 yılında dünya evine giren ve şuan bir tane çocukları olan Hakan ve Gizem, 'Survivor'da yaşanan en büyük aşklar' dendiğinde akla gelen ilk isimler.

Nisa ve Barış aşkı "Her Şeye Rağmen"e yenik düştü.

2020'deki Survivor'dan sonra gerçekleşen Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı arasındaki yakınlaşma, izleyenler tarafından da fark edildi. Yarışmayı ikinci sırada bitiren Barış Murat Yağcı, Survivor'dan sonra soluğu Nisa'nın yanında aldı. Yarışmanın bitmesiyle aşklarını gizleme ihtiyacı hissetmeyen ikili, sosyal medya önünde ilişkilerini doyasıya yaşadı. Barış'ın kendi hayatını anlattığı 'Her Şeye Rağmen' isimli kitabının çıkışı ise çiftin ilişkisinin sonu oldu. Kitabında daha önceki ilişkilerini ayrıntılarıyla anlatan Barış'ın yazdıkları, sosyal medyada gündeme oturdu. Nisa ise kitapta kendisi hakkında yazılanlardan oldukça rahatsızlık duydu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla da ilişkilerinin bittiğini açıkladı.

Mert ve Sude birleşme partisine damga vurdu.

Survivor 2022 All Star'da yarışan Mert Öcal ve Sude Burcu, ilişkilerini adada gizli tutmaya karar vermişti. Yarışmacılardan Evrim Keklik'in oyun alanında Sude ve Mert'e 'Aranızda bir şey mi var?' demesiyle ilişkileri açığa çıktı. Mert Öcal'ın elenmesinden sonra Sude, Murat Ceylanın kendisine Mert'e söylemek istediği bir şeyin olup olmadığını sorması üzerine 'Umarım dışarıda hâlâ aynı durumdadır.' dedi. Bunun üzerine Mert Öcal Twitter'dan hâlâ aynı durumda olduğunu yazdı. Sude'nin de elenmesiyle kavuşan ikili, birlikte tatile çıktı. Tatilde verdikleri pozlarla gündem olan ikili, son olarak İstanbul'da yakalandı. Sude utangaç tavırlar sergilerken Mert Öcal ise oldukça keyifli hareketleriyle dikkat çekti.

Aleyna Çalışkan ve Batuhan Karacakaya çifti, sosyal medyanın tepkisini topladı.

Hepimizin Aşk-ı Memnu dizisinden tanıdığı Batuhan Karacakaya, 2021 yılında katıldığı Survivor'da birçok aşk dedikodusuna karışmıştı. Melis Sezer ve Aleyna Çalışkan gibi isimlerle hakkında çıkan dedikoduları yalanlayan Batuhan'ın aşkı, bir hayranının çektiği fotoğraf ile ortaya çıktı. Karacakaya'nın çekilen fotoğrafında Gönüllüler takımda yarışan Aleyna Çalışkan ile sarmaş dolaş görüntüleri, sosyal medya da büyük ilgi gördü.

Atakan Işıktutan ve Katerina Dalaka, yarışma sonrası aşklarını itiraf etti.

2019 Survivor Türkiye-Yunanistan da yarışan Atakan Işıktutan ve Katerina Dalaka'nın birbirlerine olan yakınlığı, herkes tarafından fark edildi. Yarışmada birbirlerine uğurlu bilekliklerini veren ve her oyun kazandıklarında bilekliklerini öpen ikili arasındaki aşk kıvılcımları giderek büyüdü. Çift, yarışma bittikten sonra ilişkilerini saklamadı. Katerina'nın İstanbul'a gelmesiyle Atakan'la yaptığı İstanbul turu ve sosyal medya paylaşımları, büyük ilgi topladı. Atakan'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 'Bana yaşamın gerçeklerini öğreten, hayatıma çok güzel şeyler getiren, kesinlikle ideal bir insan. Hayatımda olduğun için çok şanslıyım.' dedi.

Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı'nın gizemli aşkı çok konuşuldu.

Survivor 2022'de yarışan ve yarışmanın eski şampiyonlarından birisi olan Ogeday Girişken ile Nisa Bölükbaşı'nın aşk yaşadıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü. Nisa'nın Instagram hesabına Ogeday'la olan bir fotoğrafını koyması, iddiaları güçlendirirken Ogeday konu ile ilgili 'Evet de demiyorum hayır da. İddiaları havada bırakıyorum.' açıklamasında bulundu.

Nisa Bölükbaşı ile Sercan Yıldırım aşk yaşadı mı yaşamadı mı?

Surivor 2020'de en çok konuşulan isimlerden birisi olan eski futbolcu Sercan Yıldırım'ın Gönüllüler takımındaki Nisa Bölükbaşı'na olan ilgisi, kimsenin dikkatinden kaçmadı. Öyle ki Acun Ilıcalı'ya kadar giden olaylar zinciri sonrası Nisa'nın konuyla ilgili söyledikleri, herkesin kafasını daha da karıştırdı.

Ölmeden Yaptıracağı Mezarla Gündeme Gelen Bülent Ersoy'un Dünden Bugüne Aşk Hayatını Mercek Altına Alıyoruz
Onu Önce TV’de Görmüşüz! Tolga Akış ile Boşanma Kararı Veren Zeynep Bastık’ın Bilinmeyen Oyunculuk Macerası
Recep İvedik 7 İçin Disney+'la Anlaşan Şahan Gökbakar'ın Bir Dönem Çok Konuşulan Sosyal Medya Paylaşımları
Senden Daha Güzel Dizisinin Efsun'u Güzeller Güzeli Cemre Baysel'in Kariyerini ve Hayatını Anlatıyoruz!

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
02.07.2022

hepsi bi yana , mert denen pslik adi irz dusmani itin rezilligi bir yana..tabi buna inanan simaran gerizekali kisiliksiz , kadinklik gururu olmayan sude nin basitligi de .....utanmadan arlanmadan beraberler!!!!!!!!

04.07.2022

nisada benim görmediğim ne var

10.07.2022

ben de aynı soruyu soruyorum 🤣

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ