'Açın Kombileri' Çıkışıyla Bilinen Abdurrahman Uzun, Rizeli Olduğu İçin İzmir'in Kurtuluşuna Tepki Gösterdi

“Açın kombileri, yaz ayı da olsa sonuna kadar yakın kombileri” sözleriyle bilinen Abdurrahman Uzun, son videosunda İzmir'in Kurtuluşu'nu hedef aldı. Rizeli olduğu için bugünün önemsiz olduğunu vurgulayan Uzun'a tepkiler gecikmedi!

“Açın kombileri, yaz ayı da olsa sonuna kadar yakın kombileri” sözlerini muhakkak anımsamışsınızdır.

Son doğalgaz keşiflerinden sonra doğalgazın bedava olduğunu vurgulayan Abdurrahman Uzun, bilindiği üzere herkese 'kombileri açın' çağrısında bulunmuştu.

Son yapılan zamların ardından hala kombileri yaz mevsiminde bile açmamızı ister mi bilmesek de Uzun, yepyeni bir videoyla gündeme oturdu!

www.cumhuriyet.com.tr

İzmir'in Kurtuluşu'nun 100. yılı kutlamalarına tepki gösteren bir video yayınlayan Uzun, söz konusu videoda akılalmaz açıklamalarda bulundu.

Inform Haber tarafından yayınlanan videoda Abdurrahman Uzun Rizeli olduğu için bugünün yalnızca İzmirlileri ilgilendirdiğini söyledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde düşmanın Büyük Taaruz ile Türk topraklarından atıldığı gün olan 9 Eylül için “İzmir’in kurtuluşu neden benim bu kadar gündemime oturuyor." sözlerini kullanan Uzun, videonun devamında daha tepki çeken ifadelere yer verdi.

'Yozgatlı bir Diyarbakırlı için neden önemli? Yani birileri bir taraflarından yeni bir milat yeni bir kahramanlık destanı mı oluşturmaya çalışıyor”

“K…larından yeni bir kurtuluş tarihi oluşturmaya çalışıyorlar” sözleriyle haddini aşan Uzun'a tepkiler gecikmedi!

İşte o tepkilerden bazıları:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
10.09.2022

bu kadar yolsuzluğu,haksızlığı, rüşveti,hırsızlığı,hukuksuzluğu göre göre hala akpyi savunan ya salaktır ya vatana düşmandır ya da ikisi birden. imam hatiplilere sapık diyeni içeri atıp, atatürke ayyaş diyeni alkışlayanları da rabbim görüyor ve gereğini yapacağını adım gibi biliyorum

10.09.2022

Şiddeti kültür haline getirmiş ne kadar eğitilemez bozuk tohum varsa AKP ile beraber bir statü kazandı. AKP gittikten sonra toplumda barınmak için adam olmak zorunda kalacaklarından tehlikenin farkındalar ve bu yüzden ceplerinde bok taşımak da dahil her türlü pisliği yapacak potansiyele sahipler!

10.09.2022

Kuduruyorlar, hepsi ondan:)

10.09.2022

Lan kıçından kurtuluş günü uydurmaya çalışan kim acaba? Dön bi aynaya bak pezevenk. Ayrıca sen emperyalist artığı olduğun için tabii ki İzmir’in Yunan işgalinden kurtuluş seni ilgilendirmez.

TÜM YORUMLARI OKU (91)