Acımasızca Av Köpeğine Saldırıp Hem Köpeği Hem de Sahibini Yaralayan Vahşi Pitbull

Boston'da gerçekleşen olayda bir pitbull yoldan geçen bir av köpeğine acımasızca saldırdı. Hem av köpeğinin sahibi hem de pitbull'un sahibi köpekleri ayırmak için büyük savaş verdi. Çevredeki insanların da yardımıyla köpekler zar zor birbirlerinden ayrılsalar da av köpeği ve sahibi olayı yaralı bir şekilde atlattı.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
08.09.2016

Ya bırakın şimdi şu sahibi nasıl yetiştirdi laflarını, genleriyle oynayıp bir canavar yaratmışlar hala sahibi nasıl yetiştirdiyse... Sahibine bile saldırmış. Bu köpeğin genetiğinde var bu her şey eğitimle olmuyor anlayın şunu artık. Bir haber vardı senelerdir sorunsuz şekilde yaşadıkları pitbull evin küçük çocuğuna saldırmıştı. Ne kadar iyi yetiştirirseniz yetiştirin bu köpeğin genlerinde bu canavar yatıyor. O küçük köpeğe ve kadına çok üzüldüm.

Pasif Kullanıcı
08.09.2016

Biraz yanlış buluyorum seni çünkü benim kuzenimin Pitbulu var tam 7 yıldır bakıyor hiç saldırmadı ama dişlese koparır ben olsam tavsiye etmem böyle köpekleri almalarını

Pasif Kullanıcı
09.09.2016

Aklinizda olsun, bu tarz bir olay ile karsilasirsaniz su kullanin. Biryerden en kisa surede bulabildiginiz kadr cok su bulup kopeklerin uzerine bosaltin ama hepsini bosaltmayin, ayrildiklarinda da bosaltmaya devam etmeniz lazim bir sure. Kesinlikle ciglik atmayin, evet o anda bunu kontrol etmek zor ama soguk kanli olmaniz ve ciglik atmamaniz lazim. Ciglik sesi kopekde daha da hircinlasmasina sebep olur. Kucuk kopeginiz varsa ve genelde provakator bir huyu varsa (kucuk kopeklerde cok olan bir durum) Buyuk kopeklerin yanindan gecerken, sadece karsi tarafin tedbirli olmasina guvenmeyin ya da sadece karsi taraftan beklemeyin. Kopeginizin tasma ipini kisa ttun hatta mumkunse kucaginiza alin.

08.09.2016

4 yaşında bi yiğenim var eğer benim başıma böyle bişey gelse o köpeği bıçaklayarak öldürür sahibi kimse onun açısından iyi ihtimalle kırılmadık kemiğini bırakmam kaslı köpekle hava atmanın ne olduğunu anlar...benim canımı yakacak kalıcı zarar verecek bende bırakacağım yanında öylemi ? skerler öyle işi...karşındaki hayvan hemşerim senin benim gibi akla sahip değil ne yapacağını nasıl eğitirsen eğit bilemezsin geçin bu eğitime sahibine bağlı olayını nerde köpek saldırdı hadisesi duysak bu cins köpek çıkıyor..ulan ben mecburmuyum sen artislik yapacaksın diye diken üstünde durmaya göt !

TÜM YORUMLARI OKU (61)