Acılı Anne İsyan Etti: 11. Gün Oldu AFAD Hala Yok, 9 Kişi İçeride, Toprak Atmak İstiyorum Yavrularımın Üzerine

11 gün önce meydana gelen deprem felaketinin ardından acılı bir anne hala yardım beklediğini söyleyerek yürekleri dağladı... Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından arama kurtarma ekiplerinin yeteri kadar çalışmadığını belirten anne isyan etti.

O anne enkaz atlından kendi imkanlarıyla 2 cansız beden çıkardığını belirtirken, '11. gün oldu AFAD hala yok, 9 kişi hala içeride. Artık şu kadarcık toprak atmak istiyorum bu yavruların üzerine' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
17.02.2023

Terbiyesizlik yapmayın bunların tamamı yalan her noktada kim yardım ü istese jak,pak, madenciler belediye arama kurtarma Afad hepsi koşuyor maksadınız nedir sizin hergün iktidarı kötülemek icin her yalanı haber diye veriyorsunuz TÜRK MİLLETİ APTAL DEĞİL verdiğiniz her sözde haberde mağdurun sadece adı var yada Ad soyad'da yok işiniz gücünüz provokasyon

17.02.2023

Kes lan çakma Fahrettin Altun! 😂😂

17.02.2023

Hadi diyelimki doğru mikrofonu uzatan krt tv neden kadın ile birlikte jandarma polis vali kaymakam arama kurtarma ekiplerine gidip hesap sormuyor ekranlara vermiyor ALÇAKSINIZ HAİNSİNİZ YALANCISINIZ

17.02.2023

Herkes alçak herkes hain herkes o.ç ... bir siz vatan sevdalısısınız bir tek siz erdemli insanlarsınız, hep ayrışma hep kavga hep bir hinlik arama size bu yazıyı yazarken bile hicap duyuyorum.... Heyhat heyhat heyhat.

17.02.2023

O depremzede benim, sensin, sizlersiniz. Bugün onların yaşadığı acıların aynısını, yaşadıkları çaresizliklerin aynısını bizim yaşamayacağımızın garantisi yok. Deprem bölgesinde hepimiz öldük ve hepimiz perişan haldeyiz. Artık herkes bu gerçeği görsün lütfen. Bu sağduyu ile hareket edin.

TÜM YORUMLARI OKU (26)