Acil Servis Doktoru, Uğradığı Saldırıyı İsyan Ederek Paylaştı: 'Artık Yeter'

Acil serviste görevli kadın doktor, alkollü olduğu belirtilen başka bir kadının saldırısına uğradı. O anların görüntüleri doktor tarafından sosyal medyadan paylaşıldı. 

Görüntülerdeki olay iki gün önce sabaha karşı Pendik Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. 

İddiaya göre ihbar üzerine polisler, otelde kavga eden bir çifti sağlık kontrolü için hastaneye götürdü. İşlemleri yapılan çiftten alkollü olan kadın, bir anda hastanenin acil servisinde görevli Pratisyen Hekim Esma Demir'e saldırdı. 

Demir'in saçını tutarak çeken kadına polisler ve çevredekiler müdahale etti. Doktor Demir'in saçı uzun uğraşlar sonucu kadından kurtarılabildi.

Olayın şokunu bir türlü atlatamadığını söyleyen hekim, farkındalık yaratması için o görüntüleri Twitter'dan paylaştı. 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
19.11.2021

Bir ögretmen olarak en çok doktorlarimiza sahip çikmamiz lazim maaşlarini düzenli olarak artirilmasi lazim. Güvenlikleri saglanmali.Şu an avrupa birakin vize istemeyi doktorlari uçak gönderip aldirtabilir.Hala gelişimini tamamlayamamiş embesiller doktor dövüyor. Çok üzücü

19.11.2021

Avrupa eğitim alanında 130 larda olan Türkiye Yi almaya hiç niyetli değil bilim dalında çok geri. Kuzenim ve eşi dr. Her meslek dalı istiyor gitmeyi ama almıyor ülkeler daha gelişmiş eğitimliler doluyken

19.11.2021

Hiç bir şey şiddete sebep olmaz, olamaz. Bunda hepimiz hemfikiriz. Ancak sebebi ne olursa olsun bazı doktorlar öyle bir tavır içinde oluyor ki, azarlayanı mı ararsın, tersleyeni mi ararsın vs vs. Hele ki acil doktorları daha ağır yükün altında oluyor çoğu zaman. Ama hastalardan beklenilen saygıyı bazı doktorlar göstermeyince hepsine aynı gözle bakılıyor.

20.11.2021

Ülkece "can sıkan" ne varsa onun arkasına sığınarak adaletsizlik hoş görüldü. Askeriyede komutanların havasına bak denildi darbeci denildi rütbeleri söküldü gereksiz suçlamalarla yargılandı kimse onlar bizim onurumuz demedi Doktorun havasına bak dendi suratsız azarlıyor dendi şiddet hoş göründü onlar bizim yüzakımız demedi Öğretmenin havasına bak dendi azarlıyor dendi şöyle bana tokat attı dendi sanki karşıdaki saf çocuk hepsine soruşturma inceleme şiddet hoş görüldü onlar bizim geleceğimizin mimarları demedi Ülkeye hizmet eden ne kadar insan varsa bir hoşnutsuzluk sebep gösterilerek yaşadıkları reva görüldü görülüyor. Değerleri bilinmiyor. Ne devlet buna eğiliyor ne halk bilinçli eğitimli Lafa baksan osmanlı torunu hoşgörü sahibidir yada batılı eğitimli insan geçinir sonra gelir bazıları da şöyle böyle der İş rahat zamanda insan olmakta değil zor zamanda insan olmayı bilmekte değerlere sahip çıkmakta...

20.11.2021

Sağlıkta şiddet yasası çıkmalı. Son derece vicdansız bir bakış açısıyla dahi baksak: bir sonraki hastası ölüm tehlikesinde olabilir. Bu halde müdahale edecek. Şahsen benden önceki hasta doktoru dövmeye kalksa şahsı bayıltana kadar döverim. Benim sağlığımla oynuyor çünkü. Vicdanı devreye sokarsam: ulan oç canlı birine bu yapılır mı evrimini tamamlayamamış embesil. Götüyle içmiş am artığı.

TÜM YORUMLARI OKU (10)