Açık Rögar Kapağını Üstün ve Zorlu Çalışmalarla Kapatan Belediye Gibi Belediye: Kartal Belediyesi

Sosyal medyada pek çok olayla karşılaşabiliyoruz. Bu durum ise hem ilginç hem de komik. 

Kartal Belediyesi'ne şikayetini dile getiren vatandaşla belediyenin arasında geçen komik diyaloğa gelin beraber bakalım.

Biri takılıp düşmesin ya da çocuklar içine düşmesin diye belediyeye bir şikayette bulunuyor. Hatta adres bile veriyor ki belediye çabucak bir önlem alsın diye. Buraya kadar her şey gayet normal.

Tabii Kartal Belediyesi bu çağrıya sessiz kalmıyor ve hemen ilgileneceklerini söylüyorlar.

Duruma hemen üstün bir çalışmayla müdahale eden Kartal Belediyesi kendisine çağrıda bulunan adama da fotoğraflı kanıt gönderiyor.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR

Lan sanki biri içine düşse kurtarma yapıldıktan sonra beton dökecekler. Yine kapağını kapatıp bırakacaklar. Bilmiyor ki nasıl yapacağını. Kadrolar eş dost akraba :) işi bilene vermek gibi bir özelliğimiz yok.

20.07.2018

İlk olarak şunu bilmelisiniz ki kanalizasyon işleri Büyükşehir Belediyelerine aittir. İlçe belediyelerinin görevleri çok sınırlıdır. Kamu Yönetimi kitabı edinerek bilgilenebilirsiniz. NOT: Geçen haftaki tren kazasında da yakınen tanıdığım iktidar yanlısı akrabamız suçu Tekirdağ Belediyesi ne atmaya çalışmış ama TCDD nin sorumluluğunda olduğunu izah etmiştim.. Ayrımı iyi yapmak zorundayız!

21.07.2018

olayın iski tarafından çözülmesi gerektiğini, şimdilik geçici çözüm üretildiğini anlıyorum. geçici çözüm üretmişler ve cevap vermişler. ülkemizde cevap vermeleri bile yeter. ben beğendim.

TÜM YORUMLARI OKU (6)