Açık İlişki Yaşamanın Tanımını ve Kurallarını Anlatan Kadın, TikTok Kullanıcılarının Tepkisini Çekti

TikTok'ta kendisine gelen 'Açık ilişkide ne gibi kurallar olabilir ki?' sorusuna cevap veren @isilergincan isimli kadın, söyledikleriyle sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Video için 👇

Konu hakkında TikTok kullanıcıları ise bu yorumları yaptı 👇

www.tiktok.com

👇

www.tiktok.com

👇

www.tiktok.com

👇

👇

www.tiktok.com

👇

www.tiktok.com

👇

www.tiktok.com

👇

www.tiktok.com

Peki siz ne düşünüyorsunuz? 👇

www.tiktok.com

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
30.04.2022

Ahlaksızlığın meşrulaştırılmış hali bu! Kalbinde biri varken başka birini sığdırmaya çalışmak net ihanettir. Kendine saygısı olmayan insanların, modernleşme zannettikleri bir takım kalıplar eşliğinde uyguladıkları yöntemlerdir. Kalbini bakkal dükkanı gibi işletirsen bir gün donuna kadar alırlar bacım.. O havalı havalı anlattığın komününden köyüne dönecek aklı zor bulursun.. U ve A dan yardım istersin artık. Genelde bu ülkede kafede çay içmek dışında bir hayat yaşamamış insanlar yurtdışı görünce değişik kafalara bürünüyorlar. Sanki bir aydınlanma yaşamak zorundaymış gibi.. Git efendi gibi oku,tatilini yap gel. Açık ilişki kapalı ilişki ne Allah aşkına.. Devlet kurumu mu bu! İlişkinize mesai saatleri de ekleyin bari..

07.05.2022

Ne kalbinden bahsediyorsun ? Kimsenin aşkla meşkle işi yok ki. Bu kız aşık olsa köpek gibi olurdu bir dediğini iki edemezdi. Tek yaptığı şey tipini beğendiği biriyle cinsel ilişkiye girip hoşlanmak. Bundan öteye gittiği yok. Karşısındaki kişinin karakteri,davranışı,başarımları umrunda değil ortamı tipi vücudu varsa okeyleniyor zaten.o yüzden farklı farklı kişilerle yatıyor ilişki falan değil bu .

30.04.2022

Sana gelmediğim gün diğer manitaya gittiğim gündür gülüm. Nötr olayım diyorum herkesin ilişkisi kendine diyorum ama olmuyor. Büfe mi lan bu? Bu şekilde takılan iki kişi tanısam hiç bir konuda gram güvenmem. Yer yer cinsel problemler için kılıf uydurma talebi. Halk literatüründe gavatizm. Sevgili kişisi ile zaten sevgi ve saygıdan ötürü sevgili olmuşken, böyle bir midesizlik fayikalık iki tarafında benlik saygısına hakaret.

01.05.2022

Ne saçmaladın bee açık ilişki yaşıyormuşda kapalı ilişkisi yeni bitmişte sen iki kraktersiz bulmuşsun lan bildiğin grup bu

06.05.2022

sana ne? karaktersizlikle ne alakasi var zirto

TÜM YORUMLARI OKU (47)