Acı Olay: Kız Arkadaşı İçin Denize Atladı, İkisi de Hayatlarını Kaybetti

İstanbul Sarıyer'de acı bir olay yaşandı. Tartışma sonrası denize atlayan sevgililer, kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. 

Olay, dün sabaha karşı Emirgan Sahili’nde meydana geldi. 23 yaşındaki Aleyna S. ve 24 yaşındaki Ramazan K. yanlarındaki iki arkadaşıyla beraber Emirgan İskelesi önüne geldi.

İddiaya göre bir süre otomobilde oturan Aleyna S. ve Ramazan K. arasında tartışma çıktı. Bir anda otomobilden inen Aleyna S. koşarak denize atladı. Sevgilisinin çırpındığını gören Ramazan K. de onu kurtarmak için denize girdi. Denizden çıkmayı başaramayan sevgilileri arkadaşları da kurtaramayınca ekiplere haber verildi.

Sevgilisinin çırpındığını gören Ramazan K. de onu kurtarmak için denize girdi. Denizden çıkmayı başaramayan sevgilileri arkadaşları da kurtaramayınca ekiplere haber verildi.

Çankaya Belediye Başkan Adayı İrfan Değirmenci'yi Eleştiren Ahmet Hakan'a Tepki: 'Hep Patronun Yanında Oldu'
Sedat Peker'den Aylar Sonra Instagram Paylaşımı: ''Seninle Her Şeye Varım Ben''
Karın Ağrısıyla Gitti, Midesinden Çıkanlar Herkesi Şoke Etti: 2 Kilo Saç Çıktı

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
16.02.2024

Kalp fışkırtanlar mal mı? Yok yere ‘ölmüş’ gencecik insanlar bir anlık öfkeyle. 😔

16.02.2024

Kalp fışkıran gülen emojisi kullananlar sadece mal olsalar . Başa gelmeden ne olduğunu bilemeyen insan kılığında dolaşan küfür etmicem

16.02.2024

Ya nasıl ya. Tamam deniz falan ama nasıl hani su üzerinde kalsalar yeterdi. Hiç mi yüzememişler? Kimse bir halat vs. atmamış mı hiç mi bir şeyler yapılamadı ? İnsan nasıl bu kadar hızlı ve kolay vefat eder ? Üzüldüm. Keşke böyle olmasaydı. Allah mekanlarını cennet eylesin. Yakınlarına da sabır versin. Bir kavga için değmezdi. Keşke arkadaşları bari mükayet olaydı. Tartışmayı yatıştırsalardı. Keşke birileri yardım edebilseydi.

17.02.2024

Tartışma konusunu bilemeyiz ama bazen toksik erkekler cidden ölsem de kurtulsam hissi veriyor insana

TÜM YORUMLARI OKU (16)