Acemi Sürücü Dehşet Saçtı; Çarptığı Kadının Bacağı Koptu

Esenyurt’ta acemi sürücü frene basmayınca korku dolu anlar yaşandı. Kazada evinin önünde ailesi ile sohbet eden bir kadın, demir korkuluklarla araç arasında sıkışırken, bir bacağının koptuğu öğrenildi. 

Yaşanan o anlar ise çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Salı günü akşam saatlerinde Esenyurt Battalgazi Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir aile, apartmanlarının önünde sohbet ederken, karşı apartmana gelen bir kadın aracına bindi. Acemi şoför direksiyona geçti fakat panikleyerek frene basmayınca korku dolu anlar yaşandı. Ailesi ile sohbet eden kadın, acemi şoförün kullandığı araç ile demir korkulukların arasına sıkıştı.

Bacağının koptuğu öğrenildi

Ailesi ve mahalleli sıkışan kadını aracı geri çekerek kurtarırken, çevredekiler durumu yetkililere bildirdi. Kadının yerde kanlar içerisinde yattığını gören ailesi çığlıklar atarken, olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadına ilk müdahaleyi yaptı. Bacağının koptuğu öğrenilen yaralı hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Yaşanan o kaza anları ise çevrede bulunan bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
18.08.2022

ne kadar mal mal yorum yapmışsınız arkadaşlar. acemi şoför diyor görmüyor mu gözleriniz yazılanları. 10 yıldır hasar danışmanlığı işi yapıyorum elime gelen kazaların oluşmasında %90 lık oran erkek sürücülere ait.

Kullanmayı bilmediklerin değil. Ben kullanabiliyorum kafasında beyinlerini kullanmayarak yaptıkları saçmalıklardan oluyor. Bir detay daha var kadın sürücü ile erkek sürücü sayısı arasında ciddi fark var. Daha henüz kadın ve erkeğin eşit derecelere sahip oldukları medeniyet seviyesine ulaşamadık.

Kadınlar mümkünse otomatik araba kullanmasınlar! Ha bir de arabaya çocukları ile kullanmasınlar cidden canavara dönüşüyorlar! çocuk arkada veya önde sürekli hop hop zıp zıp kadında sanki evde çocuk azarlar gibi dikkati hep çocukta sonra yolda insanı sıkıştırıyorlar ne yaptıkları nereye gittikleri belli değil! Kadıncağızın bacağı kopmuş ya! Bir hata bir insanın ömrünü etkiliyor! Çok üzüldüm

18.08.2022

Oldu başka istediğin ? Manuele izin veriyor musun bari ?

18.08.2022

2 ayakla araba kullanıyosa demekki

TÜM YORUMLARI OKU (5)