Aç Olduğunu Söyleyen Birine İnsanların Tepkileri: Almanya vs Türkiye

The Post ekibi müthiş bir sosyal deneye imza atarak aç bir insana vatandaşların tepkisini kaydetti. Bunu da Almanya'da ve Türkiye'de yaptı. İzliyoruz...

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
14.08.2019

abi bu kurgu olsa bile gercegi yansitiyor. fransa'da yasiyorum firin kuyrugunda 20 insan var, ustunden hali iyi olmadigi belli bi 10 yaslarinda cocuk 1 euronuz var mi param yetmiyor ekmek almaya diye soruyo millete, cikip da bi kisi bile vermedi o 1 euroyu. bu kadar gaddarlar bunlar. ayrica bu "avrupa fakire bile sosyal yardim ediyor" diye burda konusanlarin haberi yok kime ne verildiginden. ama turkiye'de oyle mi. kucuk kardesimle cay simit almak istedik istanbula geldigimizde ama baktim cuzdan yok, evde unutmusum. amcaya geri vermeye yeltendim "olur mu yegenim ye gonlunce varsin helal olsun" dedi. bunlar size kucuk gelebilir ama yillarca kdugumun avrupasinda o kadar alisiyosun ki insanlarin kalpsizligine, turkiye'ye gelince aglayasin geliyor boyle guzel insanlarla karsilasinca. uzun lafin kisasi biz biz olalim kalbimizdeki bu merhameti hic kaybetmeyelim.

15.08.2019

Allah kimseyi zalim insanlara muhtaç etmesin.

15.08.2019

Kimse kusura bakmasın ama bizim sıcak kanlılığımız sayesinde 'sözde' yardıma ihtiyacı olanların arsası, yatı, katı ortaya çıktı ve çıkıyor. Memleketin insanı sahtekar olunca gerçekten yardıma ihtiyacı olanı da ayırt edemiyorsun. Şahsen bu tarz yardım için yaklaşanları inandırıcı bulmuyorum, bulamıyorum artık, tıpkı kurgunun bokunu çıkaran sosyal deneyler gibi. Saygılar.

TÜM YORUMLARI OKU (8)