Ablasının Vefatıyla Sarsılan Simge Sağın'dan İlk Paylaşım Geldi!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın bir önceki gün acı haberle yıkıldı. Ablası Nilay Sağın’ın bir süredir sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıktı. 45 yaşında yaşamını yitiren ablası Nilay Sağın’ı kaybeden ünlü şarkıcıdan ilk paylaşım geldi. Cenaze bilgilerini takipçileriyle paylaştı. 

İşte detaylar…

'Miş Miş', 'Öpücem', 'Aşkın Olayım', 'Önümüz Yaz' gibi hit parçalarıyla gönüllerde taht kuran, sahnelerin neşesi Simge Sağın, bu kez sahnede değil, en derin acılarından biriyle gündemde.

Ünlü şarkıcının ablası Nilay Sağın, 45 yaşında hayatını kaybetti. Nilay Sağın’ın bir süredir çeşitli sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi.

Simge Sağın’ın bu ani kaybın ardından sosyal medyada sevenlerini bilgilendirdi. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı açıklamada “Canımız Nilay’ımızı kaybettik. Cenazesi yarın öğle namazında Kozyatağı Mehmet Çavuş Camii’nden kaldırılıp Feriköy Mezarlığı’na defnedilecektir” ifadelerine yer verdi.

Cenaze töreni bugün, 16 Mayıs Cuma günü öğle namazına müteakip Kozyatağı Mehmet Çavuş Camii’nde kılınacak cenaze namazıyla başlayacak.

Nilay Sağın’ın naaşı, ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Simge Sağın’a destek olmak isteyen sanat dünyasından pek çok ismin de cenaze törenine katılması bekleniyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hayat Bilgisi'nin Rüya'sı Yıldız Asyalı'dan Sürpriz Nikah: "Evlendik" Paylaşımıyla Duyurdu!
Meğer Oyuncu Olmuş: Annesi Feri Cansel'in Ölümüne Tanık Olan Zümrüt Cansel'in Tersine Dönen Kaderi
Olayı Yurt Dışına Taşıdı: Hacı Sabancı'dan Babalık Davası Sürecinde Yeni DNA Testi Hamlesi!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Kargo Tesliminde Yeni Dolandırıcılık Uyarısı: Teslim Alırken Attığınız İmzaya Dikkat
Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
Doğal Gaz Faturalarında Yeni Dönem Başlıyor! Sınırı Aşanlara Destek Verilmeyecek
YORUMLAR

Ablasıyla fotoğrafının yanına neden memeleri açık erotik bi fotoğrafını koydunuz? Konserden bir fotoğraf falan koyun bari birdahakine. Vefat haberi ya, o açıdan.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ