Ablan İyi ki Doğdu Bebeğim! Kerimcan Durmaz'ın Doğum Günü Partisine Ünlü Akın Etti!

Kerimcan Durmaz, yeni yaşını çok yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Ünlüler de akın etti! İşte doğum gününe dair bütün detaylar...

Dün akşam bir gece klübünde Kerimcan Durmaz yeni yaşını sevdikleriyle beraber sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenerek kutladı.

Hem de ne eğlence! Birçok ünlü isim akın etti doğum gününe...

Bütün detaylar Kerimcan için düşünüldü pek tabii...

Gülşah Saraçoğlu,

Demet Akalın ve Hatice Gönül,

Simge Sağın

Ablaları,

Ve annesi de yalnız bırakmadı bu özel günde!

Yusuf Tekin de oradaydı.

Berkay Şahin gece boyu sahnede şarkılarıyla coşturdu!

Fatih Ürek ile göbekler atıldı,

Dilekler dilendi ve pasta kesildi...

Ve tabii ki hediyeler bir bir açıldı. 😍

Rolex saatten tutun,

Cartier'e kadar... 😍

Kısacası eğlencenin dibine vurdular. 😂

💃

Doğum gününe gelenlere kendi rujlarından hediye etmeyi de ihmal etmedi Kerimcan Durmaz.

Biz de buradan bir kez daha doğum gününü kutluyoruz!

Nice mutlu yaşlara Kerimcaaaaağn!

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
02.11.2017

Onedio ekibi ve editörlerinin sanata ve sanatçıya vermiş oldukları destek, önem ve hassasiyetleri her zaman takdirimi kazanmıştır. Bu içerik ile bir kez daha bunu göstermişlerdir. Sonuçta Kerimcan Durmaz'ın gerek ''vur bana'' gibi önemli parçası ile olsun, gerek Türk sanatına katkıları ile olsun mükemmel biri. Yani böyle önemli birinin değerini kıymetini bilmemiz, böyle guzide içerikler ile göz önünde bulundurmamız çok ama çok önemli. İşte bu yüzden Onedio ekibini takdir ediyorum. Haa... bu arada Metin Akpınar diye biri mi ne varmış, onun bugün doğum günüymüş. Onun da doğum gününü kutlarız felan filan, neyse işte... Tekrar bu güzide(!) içerik için en başta editöre ve sonra Onedio ekibine teşekkürler.

Aynen,kimler sanatçı sayılıyor bu ülkede?Sanki bir halt etmiş gibi.

02.11.2017

sırf sadece gay diye yeteneksizlik abidesi bir adami meshur ettiniz , sanatcı ilan ettiniz , tebrikler ülkemin zeki insanları

8 Şehit, eğlenmeye devam edin siz... Alayınızı Kandil'e göndermek lazım... Ne yaşıyorsunuz, nerede yaşıyorsunuz, ne için yaşıyorsunuz? Cibiliyet fukaraları.

Pasif Kullanıcı
02.11.2017

Hayatın çaresiz cilvelerinden biridir bu As.Birileri ağlar ağlatır birileri güler güldürür.Birilerinin hayatına ateş düşer birilerine eğlencelik ün.Çok gülüyorlar çok mutlular ama hepsi zampara kötürümleri.HAKKARİDEKİ ÇATIŞMADA ŞEHİT OLAN SÖZLEŞMELİ ER SERCAN KARA (İSPARTA).. SÖZLEŞMELİ ER EMRE KARAASLAN(BURSA).. SÖZLEŞMELİ ER ÖMER KÜÇÜK(HATAY).. PİYADE UZMAN ÇAVUŞ GÖKHAN KURAK(ZONGULDAK).. PİYADE ER ERHAN KARACA(SAMSUN).. KORUCU OSMAN YEŞİL.. KORUCU ALAATTİN TEKİN.. ŞEHİTLERİMİZİ ALLAH'TAN RAHMET AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.VATANIMIZ ANADOLU İNSANI İLE SAĞ KALDI SAĞ KALACAK..HAYAT LAYLAYLOM..

TÜM YORUMLARI OKU (30)