Abisinin Kolunda Isırık İzi Çıkmıştı Ahbaplar Araştırdı: Haluk Levent, Kayıp Narin'in Ailesi Hakkında Konuştu!

Günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin Güran vakasını yakından takip eden Haluk Levent, Ahbapların Narin'in ailesini araştırdığını duyurdu. Amcayla ailenin ilişkilerinin karışık olduğunu belirten Levent, 'Aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler var.' dedi.

Ülkenin gündeminde günlerdir, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıkan ve bir daha da haber alınamayan 8 yaşındaki minik Narin Güran var.

Sabah saatlerinde evine yaklaşık 20 metre mesafede tespit edilen kan lekelerinin ve bölgede bulunan terliğin Narin'e ait olmadığı ortaya çıkmıştı. Ardından, son görüntülerinde 4 arkadaşıyla birlikte yürüyen Narin'in arkadaşlarına son sözlerinin ne olduğu sorulmuştu.

Kaçıranlar için detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin'in Arkadaşlarına Söylediği Son Sözler Ortaya Çıktı!

Tüyleri ürperten detay ise Narin'in abisinin kolunda ısırık izleri çıkması üzerine gözaltına alınması olmuştu. Enes Güran, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı fakat konu Adli Tıp’a intikal etti.

Geçtiğimiz saatlerde, TELE1 ana haber spikeri Burçin Atılgan'ın "Narin bir aile bireyinin yanında ve hayatta olabilir." iddiasıyla umutlar yükselmişti. O açıklamanın tamamından da bu yazımızda bahsetmiştik:

Umut Veren İddia: Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran'ın Hayatta Olduğu ve Yerinin Belli Olduğu İddia Edildi

Tüm Türkiye Narin'den gelecek haberi beklerken, Haluk Levent Ahbapların Narin'in ailesini araştırdığını duyurdu.

Narin'in abisinin kolundaki ısırık izleriyle ilgili Adli Tıp'tan sonuç beklendiğini belirten Haluk Levent, amcayla ailenin ilişkilerinin karışık olduğunu vurguladı ve "Aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler mevcut." açıklamasında bulundu...

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Demet Akalın Günlerdir Kayıp Olan 8 Yaşındaki Narin Güran'ın Kayboluşuyla İlgili Konuştu
Bir Yerinde Dur: Afra'yı Bir Çırpıda Atlatan Mert Ramazan Demir'in Adı Bu Sefer de Başka Bir Kadınla Anıldı!
Adı Boşuna İbrahim Değilmiş: İkizlerini Gururla Anlatan İdo ve Yasemin Tatlıses'ten İbrahim Ayel İtirafı!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
28.08.2024

Dönüp dolaşıp aynı yere geliniyor çocuk kayıplarında. Zaten topu topu 3 seçenek var. Sonuç iç açıcı görünmüyor ama gönül, sağ bir şekilde bir yerde tutuluyor olmasını ve bir an önce bulunmasını temenni ediyor.

28.08.2024

engelli kızları da merdivenden düşüp ölmüş tabii yersen aile sorunlu oğlu enes sorguya alınınca bayılmış anne . aile biliyor ne olduğunu saklıyorlardı ortaya çıkınca herkes hesap verecek suçu suçluyu gizleme sebebiyle

28.08.2024

İnşallah bir an önce sağ salim bulunur yavrucak ülkece Narinden gelecek iyi bir haber bekliyoruz. Düşünmek istemiyorum ama aileye yakın birinin parmağı var gibi malesef "taş uzaktan gelmez " diye bir söz var .Küçücük ,masum bir çocuktan ne istediler ya bu nasıl bir kötülük. İnşallah en yakın zamanda sevdiklerine kavuşur Narin ve bunu yapan en ağır şekilde cezalandırılır.

TÜM YORUMLARI OKU (19)