Abisinin Düğününde Manitasıyla Bakışırken Kameralara Yakalandığını Düğünden Sonra Fark Eden Genç

Eda isimli genç TikTok'ta paylaştığı video ile viral oldu. 'Yine kameralara yakalanmışım' diyerek o anları paylaşan genç abisinin düğününde manitasıyla bakışırken kameralara yakalanmış... İzliyoruz.

Kaynak: @_edaugur

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
16.11.2021

Şu 'Sizce ben ... mıyımdır?' kalıbından o kadar yıldım ki anlatamam. Bir saçma sapan kelime ya da söz öbeği uydurup kusana kadar kullanmak ne zaman bitecek hiç bilmiyorum. İnternette gezmekten soğuyor insan resmen. Bu da ayrı konu.

17.11.2021

Dostum bak bu milletin sıkıntısı bu işte bana sana olduğu gibi anlamsız geliyor ama seni ilgilendirmez eğer hoşuna gitmiyorsa sen yapmazsın izlemek istemiyorsan böyle başlıklı videoları izlemezsin Bu milletin sıkıntısına gelince açayım ben nasıl düşünüyorsam herkes öyle düşünsün ben nasıl yapıyorsam herkes öyle yapsın. İnsanımız yorum yaparken düşüncesini bile belirtmeyi bilmiyor sanıyor ki herkes bir otorite her şeye kendi karar veriyor :D Sen kendi yorumunu yapmışsın yine çok güzel tek sıkıntı ne zaman bitecek ? bitmesin bir grup insan bundan zevk alıyorsa bırak izlemekten zevk alanlarla birlikte devam etsinler kime ne ?

16.11.2021

İçi boş insanlar böyle şeylerle uğraşır!

17.11.2021

Dedi ve uçak kaldırmaya gitti

17.11.2021

Gayet sempatik bence neden eleştiriliyor?

Pasif Kullanıcı
18.11.2021

Türbanlı olduğu için

TÜM YORUMLARI OKU (12)