Abdurrahman Dilipak'tan Erken Seçim Sinyali: 'Mahalle Karışacak'

Yandaş medyanın başını çeken Yeni Akit Gaztesi'nin köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında erken seçim sinyali verdi. MHP’nin de erken seçim istiyor gibi göründüğünü söyleyen Dilipak, “Siyasi partiler için zorlu bir süreç olacak bu süreç” dedi.

'Ağustos seçim kararı almak gerek'

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü, 'Seçime mi gidiyoruz!' başlıklı köşe yazısında Türkiye'nin erken seçim sürecine girmiş olabileceğini belirtti. 

'Kasım ayı için 90 gün önceden karar almaları gerek, geldik temmuza.. Ağustos seçim kararı almak gerek. Söyleyeyim: Mahalle karışacak' ifadelerini kullanan Dilipak, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de erken seçim istiyor gibi göründüğünü belirtti.

Dilipak'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

'Kasım ayı için 90 gün önceden karar almaları gerek, geldik temmuza.. Ağustos seçim kararı almak gerek. Söyleyeyim: Mahalle karışacak. 

Ani bir seçim, baskın seçim anlamına gelir. Bugün için konjonktür müsaid değil. “Kaostan düzen çıkarmak” ya da kriz çıkarıp, karşı tarafı kendi çıkardığın krizde boğmak bazan tersine döner. Kündeye gelmek de var. 

Kaldı ki bu doğru bir siyaset biçimi değil. Halk bunu anladığında hesap sorar. Bu silah bugün geri teper. Bu iddia gerçekleştiği andan itibaren toplumsal hafıza geriye doğru sorgulama yapar. 

Sanırım MHP de erken seçimden yana. Gelecek endişesi çok yüksek. Herkes gelecek günlerin geçen günleri aratmasından korkuyor. İnsanlar, seçmen ya da adaylar olsun, bu seçime korkuları umutlarından daha büyük bir şekilde girecekler. Bu da hayra alamet bir durum değil.'

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
50 Yıldır Sadece Gofret Yiyip Çay İçen Rüstem Balık’ın İlginç Yaşamı
YORUMLAR
14.06.2022

yoo hiçte korku içinde ya da umutsuz falan değiliz. eski laik günlere geri döneceğimiz için sevinç içindeyiz aslında.

Hoca sen boşver bu işleri ya...kurmuşsun cigara tarlanı paff küff devam et sen.

14.06.2022

Toplum olarak balık hafızalı olmayı unuttuğumuz gün isterse 10 yıl sonra seçim yapsınlar hertürlü iktidar(kimin olduğu önemli değil a,b,c partisi) değişir. Yasaları kendinden üstün tutan milletler yükselir. Kişiye bazlı yönetimler bir gün batar. Bakınız tarih.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ