Abdurrahman Dilipak'tan Canı Kola Çekenlere Öneri: "Çişinizi İçin, Daha Sağlıklı ve Steril"

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, paylaştığı yeni bir twitle yeniden gündemde. Muammer Karabulut'un 'Cola Sır mı? Günah mı?' adlı kitabını 'kütüphanecik'te fotoğraflayan Dilipak, bunu Twitter'da 'Cola yerine çişinizi için, daha sağlıklı ve steril' notuyla paylaştı. 

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Abdurrahman Dilipak'ın Attığı, Unutulmaz 19 Fantastik Tweet

Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer Karabulut'un 2015 yılında yazdığı kitabı, kolanın zararlarını anlatıyor ve idrarın koladan daha sağlıklı olduğunu savunuyor.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.12.2017

denemiş öneriyor o.ç . sağol biz almayalım amk.

14.12.2017

Adam tweet ile reklamını yaptı. Kolanın sidikten daha zararlı dedi. Bu islamcı görünen o.ç. İşi çok iyi biliyor. Bkz:diktatör rte

İran Şahı zamanında Yavuz Sultan Selim'e süslü bir sandık gönderir sandığın içinden çeşitli taş ve kumaşlar dışında dışkı çıkar. Yavuz Sultan Selim de bu sandığa karşılık olarak bir sandık hazırlatıp içine gül kokulu lokum, peçete ve bir not gönderir. Nottaki yazıda kısacası : "Herkes yediği şeyi ikram eder." yazar. Bu olay geldi niyeyse aklıma buradaki ile bir ilişkisi var gibi durmuyor mu sizce de ? Kısacası kimin ne yediğinden ne içtiğinden ya da ne giydiğinden sizene herkes kendi yediği, içtiği ve giydiğine baksın.

TÜM YORUMLARI OKU (41)