Abdüllatif Şener’in Oğluna Kamu Davası: Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanacak

Siyasetçi Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, geçtiğimiz günlerde anneannesini öldürmüş ve gözaltına alınmıştı. Şener’in akıl sağlığının yerinde olduğu tespit edildikten sonra hakkında kamu davası açıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede, Bedirhan Şener için ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 14 yıldan 23 yıla kadar hapis cezası istendi.

AK Parti’de başbakan yardımcılığı ve bakanlık görevlerinde bulunan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesini öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Akıl sağlığının yerinde olmadığı iddia edilen Bedirhan Şener’in, 3 haftalık kontroller sonrasında akıl sağlığının yerine olduğu raporu gelmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Bedirhan Şener hakkında anneannesi Leyla Çetiner'i silahla öldürdüğü gerekçesiyle yürütülen soruşturma tamamlandı.

Soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede Şener'in 'üst soya karşı kasten öldürme', 'üst soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs' ve '6136 sayılı yasaya muhalefet' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 14 yıldan 23 yıla kadar hapsi istendi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Siyasetçi Abdüllatif Şener’in Oğlu Anneannesini Rehin Alarak Öldürdü
Anneannesini Öldüren Bedirhan Şener Akıl Hastanesine Sevk Edildi: Komşuları Dün Gece Yaşananları Anlattı
Herkes Abdullatif Şener'in Oğlu Sandı: Türkiye'nin Konuştuğu Cinayet Haberinde Büyük Hata!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
04.09.2024

İnşallah istenilen ceza ,istenilmekle kalmaz 🙏

04.09.2024

genelde isteniyor olay hakimde bitiyor

04.09.2024

ztn götü sıkışan akıl sağlığım yok diyor

04.09.2024

Bına kim inanır Kadir inanır😂 Sen hiç balık köpeği gördün mü😂😂😂42 yaşındayım bir üst düzeyin yakınının adil bir yargılanma süreci içinden geçmemiştir Yakında birşeyler bulunup yayın yasağı getirtilip unutturulur ve hoooppp bir bakmışsınız ki yurt dışında son model bir araba ve malikanede hayatını yaşıyor Heppp böyle olmuştur aksi düşünülemez

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ