Abdullah Öcalan, İmralı'da Ailesiyle Bayramlaştı

İmralı Adası'nda tutuklu bulunan Abdullah Öcalan, Ramazan Bayramı kapsamında ailesiyle görüştü. Asrın Hukuk Bürosu, Abdullah Öcalan, Mehmet Öcalan, Ömer Öcalan, Hamili Yıldırım, Polat Yıldırım, Ömer Hayri Konar, Ali Konar, Veysi Aktaş ve Sabiha Aslan'ın bayram görüşü gerçekleştirdiğini açıkladı.

Kaynak

Abdullah Öcalan ailesiyle bayramlaştı.

Asrın Hukuk Bürosu'ndan yapılan açıklamada, Abdullah Öcalan ve tutuklu diğer isimlerin İmralı Adası'nda bayram ziyareti kapsamında aileleriyle görüştüğünü açıkladı. Öcalan'ın bayram ziyaretleri kapsamında kardeşi Mehmet Öcalan ve DEM Parti milletvekili Ömer Öcalan'ın da arasında olduğu ailesiyle görüştüğü açıklandı. 

DEM Parti ise bugün, partilerle bayramlaşıldığını duyurdu. 31 Mart tarihinde MHP ve Gelecek Partisi ile bir araya gelindiğini açıklayan DEM Parti, 'Yaşananlardan ve gençlerin tutuklanmasından dolayı buruğuz ama sorunlarımızı birlikte çözeceğiz' açıklamasında bulundu.

Asrın Hukuk Bürosu'nun ilgili paylaşımı;

twitter.com

'İmralı ada hapishanesinde tutulan Sn.Abdullah Öcalan ile kardeşi Mehmet Öcalan ve yeğeni Ömer Öcalan, Sn.Hamili Yıldırım ile kardeşi Polat Yıldırım, Sn.Ömer Hayri Konar ile kardeşi Ali Konar ve Sn.Veysi Aktaş ile kardeşi Sabiha Aslan bayram ziyareti kapsamında bugün(31.03.2025) aile görüşü gerçekleştirmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.'

Popüler İçerikler

CHP’nin Boykot Listesi Güncellendi: Özgür Özel’in Açıkladığı Boykot Listesine AA ve DBL Entertainment Eklendi
Eşi ve Kızları Cenazede Fenalaştı: Dostları Son Yolculuğuna Uğurlanan Volkan Konak'ı Yalnız Bırakmadı
Cem Küçük'ten Aybüke Pusat'a: "CHP'nin Çağrısına Destek Veriyorsan TRT'de İşin Yok, Kovulursun, Hak Etti"
YORUMLAR
31.03.2025

Bayramda Mehmet’in mezarını ziyaret eden anneye anlatırsın insanlığını. Unutmayacağız.

31.03.2025

cübbeli palpatina hoca sana ne ifade özgürlüğü yok mu

31.03.2025

cübbeli palpatina milletin annesine istediğiniz gibi küfredersiniz başkası ederse şikayet edersiniz

TÜM YORUMLARI OKU (39)