Dolar Fırladı, Abdulkadir Selvi'nin Yazısı Twitter'da Gündem Oldu

Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığı koltuğuna oturmasının ardından yükselişi hızlanan Dolar/TL’de 23 seviyesi de bu sabah aşıldı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında ise ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek'le birlikte piyasalara güvenin sağlandığını ve yabancı girişinin hızlandığını savundu.

"Pazartesi gününden itibaren sadece 24 saat içerisinde yurtdışından 100 milyon dolar para girişi yaşandı" diyen Selvi ayrıca "Uluslararası piyasalar mesajı doğru okudu. Şimşek’e geniş kredi açtı" ifadelerini kullandı.

Selvi'nin çizdiği tablo, dolarda özellikle sabah saatlerinde yaşanan kopuşa denk gelince Twitter kullanıcıları da hareketlendi. İşte Selvi'nin yazısına gelen bazı yorumlar ⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Yetişemiyoruz! Dolar Rekor Kırarken, Euro ve Altın da Onu İzledi: TL'de Değer Kaybı Sürüyor

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
07.06.2023

kanlı canlı karşımda olsada şöyle ağız dolusu bi ana avrat sövsem şu adama rahatlasam. hiçbir vasfı olmayan, tamamen milletin algısını yönlendirmeye yarayan bi maşa bu şerefsiz herif. sana gazeteci demek gerçek gazetecilere hakarettir.

07.06.2023

dış güçler dedikleri herkesle aramız kötüyken bu para girişinin sebebi ne ortada öyle bı para varsa tabi? üretime ket vuruldu böyle sürdüğü müddetçe batının bokuna bile muhtaç olucaz

07.06.2023

Şu tablonun oluşmasına sebep olan kitlesel ihaneti mehter temalı bir belgesel ile anlatmak gerekiyor. Gelecek olursa neslimize tabii.

07.06.2023

yayın yasağı gelir.

TÜM YORUMLARI OKU (27)