Abdulkadir Selvi: 'Hep Söylüyorum, Kılıçdaroğlu’nu Hafife Almayın Diye'

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 'Ne zaman ki Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olmaya karar verdi, denklem değişti. Hep söylüyorum, Kılıçdaroğlu’nu hafife almayın diye. 7 Aralık 2020 tarihi bir dönüm noktası oldu.' düşüncesini dile getirdi. 

Selvi yazısında, 'Bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti milletvekillerinin sataşması üzerine, “Cumhurbaşkanı adayı olmadığımı size kim söyledi?” çıkışını yaptı. CHP lideri o günden bu yana yaptığı hamlelerle önce Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu minder dışına itti, sonra Akşener’in aday olmayacağını açıklamasını sağladı. Akşener için geçerli değil ama İmamoğlu ve Yavaş’ın adaylığının son ana kadar masada olduğunu düşünenlerdenim.' görüşünü savundu.

"Muhalefet cephesinde üçüncü isim arayışı sürüyor, temasların içinde yer alan isimlerden biri de Kılıçdaroğlu"

Selvi şu ifadeleri kullandı: 

'Cumhurbaşkanı adaylığında ibre Kılıçdaroğlu’na dönmüş durumda ama muhalefet cephesinde üçüncü isim arayışı sürüyor. Hatta bu konudaki temasların içinde yer alan isimlerden biri de Kılıçdaroğlu. Çünkü bir süredir Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı konusunda bazı görüşmeleri tek başına yürüttüğü, kritik gelişmelerin Kılıçdaroğlu’nda toplandığı, yakın ekibiyle dahi paylaşmadığı söyleniyor. Muhafazakâr ve Kürt seçmenini de oyunu alabilecek bir isim üzerindeki arayışlar sona ermiş değil.'

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
29.09.2021

Arkadaşlar bu adam aday olursa, bilin ki akp ye hizmet ediyorlar. Anlaşmaları var vs. Kılıçdaroğlu aday olunca milyonlarca oyun gideceğini görmemelerinin olanağı yok. Eğer bu adam aday olursa bunu kasti yapıyorlar demektir. Annem bile söylüyor, " bu adam aday olursa tayyibe veririrm daha iyi diye". Sen ben veririz arkadaş. Bizim için sorun yok. Biz tuzluğa bile oy veririr tayyibe karşı. Ama arada kalmış insanlar anlamazlar bunu. Yıllarca üzerine kurulan propaganda sayesinde adı lekelenmiş adamın artık. Kılıçdar ve ekibi de bunu biliyor arkadaşlar. Yani aday olursa bilin ki yıllardır danışıklı bir dövüşün içindeyiz ve bu iki taraf paraları cukkalayıp bize yarı tiyatro yarı gerçek oyun çeviriyor.

29.09.2021

Hadi len faşo, sen git trolluğa devam et.

29.09.2021

Araştırma şirketinden aradılar geçen bir kaç sorumuz olacak dediler, "hiç soru sormayın, eğer kılıçdaroğlu aday olacaksa 2071'e kadar Erdoğan iktidarda kalır" dedim... kız şaşırdı "herkes öyle diyor yaaa" dedi.. tabi ki öyle der, neden hala bu adamı parlatıyorlar, defolsun gitsin artık muhalefetin başından.

29.09.2021

Hissediyorum, İmamoğlu ya da Yavaş'ı seçilmiş kutsal kurtarıcı olarak görenler geliyor... arkadaşlar ben de ikisinden birinin aday olmasını isterim ama bir ismi yegane kurtarıcı olarak görmek sizi nefret ettiklerinizle aynı kılmıyor mu? Ki mantıken millet ittifakın iki liderinin başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı pozisyonlarını almak istemeleri çok doğal değil mi?

29.09.2021

hayır değil, kılıçdaroğlu yenilgilerle anılan bir insan, çok pasif birisi, yarın şeriati anayasanın ilk dört maddesinden önce getirseler "endişeliyiz" diye açıklama yapar. bu adamdan olmuyor, bakın hece hece okuyun, "ol-mu-yor", parlatmayı bırakın artık.

TÜM YORUMLARI OKU (11)