Abdulkadir Selvi'den Erdoğan'a Çok Konuşulacak Sözler: "Duygusal Olduğunu Zannetmeyin"

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail - Filistin hattındaki çatışmalara yönelik açıklamalarını ele aldı.

Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında İsrail'e yönelik olarak "Hamas bir terör örgütü değil toprağını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş ve mücahitler grubudur" gibi ifadeler kullanan Erdoğan, bununla birlikte Nazım Hikmet'ten ve birçok ünlü şairden alıntılar yapmıştı.

"Hüzünlüydü. Nasıl olmasın ki?" diye soran Selvi, devamında ise şunları kaydetti:

'Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duygusal olduğunu zannetmeyin. Gazzeli çocukların vahşice katliamı karşısında gözyaşı döktüğünden kuşkum yok. Öldüğü zaman tanınsın diye çocukların isimleri kollarına yazılıyor. Bu vahşetin ötesi var mı? Ama Erdoğan bir devlet adamı. Savaşın bitmesi ve barışın tesisi için önerilerini sıraladı. İlk başta da ateşkesin sağlanmasını önerdi. Katliamlarını devam ettirmesi için İsrail’e sınırsız destek veren medeni Batı’ya rağmen Erdoğan 'Barış' dedi. (...)'  

Yazının tamamı

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
26.10.2023

Çark etmeyi günlük rutin haline getirmiş siyasi bir davanın söylediklerine herhangi bir anlam yüklemenin gereği yok. Ülkedeki ekonomik buhran her yeni gün katlanarak artarken, Filistin konusu, gündemi meşgul etmek adına birilerinin tutunduğu dal olacaktır.

26.10.2023

Başlığa bak amk sanki adam ana avrat sövmüş gibi atmışsınız! Bende diom bu ne cesaret ..

26.10.2023

İçeriklerine attığı yanıltıcı başlıkları bildiğimden beni şaşırtmadı. Ben Abdulkadir Selvi'nin "Erdoğan'ın duygusal olduğunu zannetmeyin" demesinden sonra ne anlatmaya çalıştığını anlamadım.

HAMAS gidip silahsız masum sivilleri kaçarken taramadı mı? Ben mi yanlış biliyorum... Bizim devlet refleksimiz masum insanları tarayan bir güruha mücahit mi diyor. E o zaman kusura bakmayın bu saatten sonra PKK ya da aynını derler. Taam... O zaman itiraz etmeyeceğiz dimi... Siyasete bak 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ