Onedio Logo

Avrupa Derbisini Fenerbahçe Kazandı

Kapak Görseli
null Görseli

Fenerbahçe Ülker, son dakikaları nefesleri kesen maçta Anadolu Efes'i 77-71 mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker, EuroLeague Top 16 F Grubu yedinci hafta maçında Anadolu Efes'i Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada 77-71 mağlup etti.

Oldukça düşük tempoda başlayan karşılaşmanın ilk çeyreğini Fenerbahçe Ülker 13-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte iki takım da hücumda daha verimli oynamaya başladı ve ilk yarı 36-33 sarı lacivertlilerin üstünlüğü ile sona erdi.

Üçüncü çeyrekte de taraflar birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandı ve Fenerbahçe Ülker son bölüme bir sayı farkla 54-53 önde girdi. Nefesleri kesen son çeyrek de 77-71 Fenerbahçe Ülker üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: AA

null Görseli
null Görseli
null Görseli

Abdi İpekçi’de Yönetime Protesto

THY Avrupa Ligi'ndeki Türk derbisinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker'i karşı karşıya getiren maç öncesi tribünlerde protesto sesleri yükseldi.

Abdi İpekçi Arena’daki mücadele öncesi kendilerine ayrılan bölüm dışındaki tribünlerden de bilet alan sarı-lacivertli taraftarlar, salon içine girdikten sonra yer değiştirerek bir arada toplandı. Fenerbahçeli taraftarlar, Efesli taraftarlar içinde kalmayarak bir araya geldiler.

YÖNETİM PROTESTO EDİLDİ

Taraftarların büyük bir çoğunluğu, basketbol maçını fırsat bilerek Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhine sloganlar attı. Futbol maçlarına girmeleri büyük ölçüde kısıtlanan taraftar grubu, “15 sene oldu, senin süren doldu, yeter artık Aziz, artık istifa”, “Bu dünya ne sana, ne de bana kalmaz” şeklinde tezahüratlar yaptı.

  • Açık Mert Korkusuz
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sahte Diploma Skandalı Hakkında İronik Yorumlarıyla Öne Çıkan Kişiler
Sahte Diploma Skandalı Hakkında İronik Yorumlarıyla Öne Çıkan Kişiler
AVM'nin Yemek Katını Çeken Bir Gurbetçi Yaptığı Yorumla Tepkilerin Hedefi Oldu
AVM'nin Yemek Katını Çeken Bir Gurbetçi Yaptığı Yorumla Tepkilerin Hedefi Oldu
Fatih Altaylı'nın YouTube Kanalına Erişim Engeli Kararı
Fatih Altaylı'nın YouTube Kanalına Erişim Engeli Kararı