ABD'ye Yerleşen Ünlü Oyuncu Erdem Baş'ın “iPhone 13 Pro Max Telefonu Sizce Kaça Aldım?” Videosu Olay Oldu

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Erdem Baş geçtiğimiz haftalarda Amerika'ya taşındığını açıklamış ve Türklerin çoğunlukta bulunduğu New Jersey'e yerleşmişti. Geçtiğimiz günlerde ABD'de bir süper markete girerek bir saatlik asgari ücretle neler alabileceğini gösteren Erdem Baş bu sefer de ülkemizde son zamlarla birlikte 34 bin 999 TL olan IPhone 13 Pro Max 256 GB'ı ne kadara aldığını anlattı. Gelin herkesi dumura uğratan o videoya beraber bakalım...

Çocuklar Duymasın, Seksenler ve Organize İşler gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Erdem Baş geçtiğimiz haftalarda Green Card çekilişi kazanarak ABD'ye yerleştiğini duyurmuştu.

New Jersey'de yaşayan 44 yaşındaki oyuncu ABD'de bir saatlik asgari ücretle girdiği bir süper marketten neler alabildiğini gösteren bir video paylaşmış ve herkesi hayrete düşürmüştü.

Burada anlatmıştık👇🏻

ABD'ye Taşınan Ünlü Oyuncu Erdem Baş'ın 10 Dolarlık Abur Cubur Alışverişini Görünce Hayret Edeceksiniz!

Sevilen isim geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından "Amerika’da iPhone 13 Pro Max 256 GB telefonu kaça aldım sizce?" yazılı bir video paylaştı.

Dinlediğini anlamayanlar için bir de yazılı açıklama yaparak aylık 12 dolara Iphone 13 Pro Max aldığı anlatan Baş'ın videosu kısa süre içerisinde binlerce yorum aldı.

İşte Erdem Baş'ın o videosu ve açıklaması👇🏻

erdembas: Telefonun fiyatı 1200 küsur dolardı.. 800 doları oparetör indirip 400 küsuru 36 aya böldü.. yani sadece aylık 12 dolar ödeyerek sahip oldum.. dinlediğini anlamayan olursa okusun bari diyerek bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım çok özür dilerim 🙏🙏

Erdem Baş'ın IPhone 13 Pro Max videosuna gelen yorumlardan bazıları ise şöyle;

Peki siz bu video ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
İrfan Değirmencioğlu İmamoğlu’yla Birlikte Roma’ya Giden Ekibi Eleştirdi: “Ne Farkı Kaldı Saraydan?”
YORUMLAR
08.06.2022

Binlerce kilometre öteden sınırımızda at koşturan Amerika'ya ses çıkarmayıp kendi ülkesine, eski topraklarında - Suriye'de ne işimiz var diyenlerin kafası basmaz bu işlere, yormasınlar kendilerini 35 bin verip öyle alsınlar.

09.06.2022

İktidarın bizi kazıklaması ile senin anlattığının ne alakası var? Zamanında hilafet rüyası görenler yüzünden bu haldeyiz.

08.06.2022

Böyle haberler o kadar arttı ki gençler hep yurtdışı planı yapıyor daha iyi bir hayat için. Bize de mültecilerle mülteci seviciler kalacak

toplam 2052 dolara mal olacak, gayet iyi.

08.06.2022

Kesinlikle

TÜM YORUMLARI OKU (35)