ABD’ye Yerleşen Türk Genç Öldürüldü: Görüntülü Görüşme Yaparken Silahla Vuruldu

Türkiye’den ABD’ye göç eden 22 yaşındaki Emre Bozkurt isimli genç, aracında görüntülü görüşme yaparken başından silahla vurularak öldürüldü. Bozkurt’un cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için yardım kampanyası başlatıldı.

Türkiye’de ABD’ye göç ederek California eyaletinin San Leandro şehrinde yaşayan 22 yaşındaki Emre Bozkurt, aracında öldürüldü.

Voa Türkçe’de yer alan habere göre, Emre Bozkurt, bir yıl önce Türkiye’den taşınarak California’da yaşamaya başlamıştı. Saldırı, 24 Eylül sabahı saat 5 civarında yaşandı. Bozkurt, aracının içinde ailesiyle görüntülü görüşme yaparken saldırıya uğradı.

Olayın ardından açıklama yalan kuzen Gürkan Ayhan, saldırı anını şu şekilde aktardı: “Emre, bir başka kuzeni ile görüntülü görüşme yaparken aracına siyahi bir genç yaklaşarak kapısını açıp başından ateş etmiş ve ardından telefonunu alıp kaçmış.”

Aile, Emre Bozkurt’un cenazesinin Türkiye’ye götürülmesi amacıyla gereken yasal işlemler için Los Angeles Türk Konsolosluğu ile iletişime geçtiğini belirtirken, cenazenin Türkiye’ye götürülmesi sırasında oluşacak masraflarla ilgili GoFundMe üzerinden bir kampanya başlatıldı.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

ABD’de Timsah Dehşeti: Ağzında Ceset Bulunan Timsah Öldürüldü

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
26.09.2023

Ailesinin başı sağ olsun üzüldüm onlar için, kendisine de rahmet eylesin Allah ... Burada mülteciler, orada mafya tarafından kullanılan siyahiler ve Güney Amerika kökenliler de aynısı.

26.09.2023

sahnede yine bir zenci varmış, dünyanın başına bela toplumlardan biri

26.09.2023

Güney Amerikalı yad afro Amerikalı zenciler aynı bizim mülteciler gibi sığır gibi yaşıyorlar

22.10.2023

ya arkadaş sen kimsin de bunu söylüyon allahın davarı sanırsın İngiliz Amerikalı Kuzey Avrupalı Alman bir beyaz adamsın allahın anadolu yerlisi barzosu ya kardeşim her sik hakkında yorum yapmayın lan senin memleketin iç anadolu, batı anadolu, karadeniz, vs allahın orta çağ artığı gelmişsin başka toplumlara laf ediyon kedi boku kadar değerin yok keko

26.09.2023

Ne ilginç cenazenin türkiyeye getirilmesi için kampanya düzenlenmesi türkiyede abd vatandaşı ölse seferberlik olur örnekleri mevcut kalite

26.09.2023

amerikalı bi turist mağarada mahsur kalmıştı da kıyamet kopmuştu

TÜM YORUMLARI OKU (20)