ABD'ye Tehdit Olarak Görüldü: 5 Yaşındaki İranlı Çocuğa Havalimanında Kelepçe

ABD Başkanı Donald Trump'ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarına yönelik 'göçmen politikaları' tartışılmaya devam ediyor. Son kurban ise, 5 yaşında İran kökenli ABD vatandaşı bir çocuk. Ailesiyle birlikte ABD'ye giriş yapmasına izin verilmeyen çocuk, başkent Washington'daki Dulles Havalimanı'nda tam 5 saat kelepçeli tutuldu...

Geçtiğimiz cumartesi günü Dulles Havalimanı'nda gerçekleşen olayı Demokrat senatör Chris Van Hollend gündeme getirdi.

Trump'ın Tepki Çeken Mülteci Kararnamesine Yargı Freni... Peki Şimdi Ne Olacak?

Beyaz Saray sözcüsü Spicer: 'ABD'ye tehdit olduğu için kelepçelendi'

'Yaş ve cinsiyetinden dolayı birinin tehdit oluşturmayacağını varsaymak yanıltıcı ve yanlış' diyen Beyaz Saray sözcüsü Spicer, 'Birinin, sınırlarımızı aşarak, bize zarar verebileceği zamanı bilmiyoruz. Başkan bu an üzerinde beklemek istemiyor. Tüm olanaklarını kullanarak, mümkün olan en kısa zamanda ülkeyi korumayı ve güvenli hale getirmeyi amaçlıyor' şeklinde konuştu.

Sosyal medyadan tepkiler yükseldi...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
31.01.2017

Batıda uçan kuşu kınayan, elinde din kitabıyla meydanlara çıkıp müslümanlara seslenen malum şahıstan Trump için hiçbir yorumun gelmemesi düşündürücü.

31.01.2017

Yaşadığı 5 saati o çocuk ömrü boyunca unutamayacak sürekli bir polis gördüğü zaman korkacak ne yapacağını şaşıracak ve adamın biri bu normal bir durum teröristin yaşı olmaz diyecek WTF!!

31.01.2017

aynn wtf

31.01.2017

çocuk üzerinden mesaj vermek, çocuk istismarıdır ! kimsenin dini beni ilgilendirmez, budist çocukta olsa, meccusi de olsa, müslüman yada şaman olsa farketmez, çocuğa dokunmayacaksın...bu sapkınlıktır ! 5 yaşında terörist olabilirmiş...yani 5 yaşında öldürülmesinde de bir sakınca yok, 1 yaşında da, kundakta da...bi de burada alkış emojisine tıklayan var... bu yaratıklar için çocukları öldürmek, tecavüz etmek, çocuklar üzerinden siyasi mesaj vermek arasında fark yok. böyle düşünen herkes çocuk istismarcısıdır, sapıktır, göttençıkmadır,en adi orosbuçocuudur !

31.01.2017

Yapılan işlemi bütün olarak yanlış buluyor ve söylediklerine katılıyorum. Ama ABD'nin kurup beslediği daeş, o yaşlardaki çocuklara silah verip adam öldürterek hissiz katiller üretiyor. Nihayetinde kişi kendinden bilir işi. Ne yaptıklarını bildikleri için böyle düşünüyordur. Ayrıca ortada bir kararname olması, orada görevli polislerin bunu bu şekilde uygulamasını da gerektirmezdi. Uygulayıcılarda da art niyet var demek ki. Madem ülkeye almıyorsun, koy bir odaya beklet. Ergenekonda gözaltına aldıkları insanları, mesaj vermek adına nasıl kafalarına basarak araca bindirdilerse, bu da onun gibi bir çaba...

TÜM YORUMLARI OKU (43)