ABD'li Fenomenden 'Nasıl Sahte Türkçe Konuşulur?' Paylaşımı

ABD'li sosyal medya fenomeni Brian Parsa, Instagram hesabından 'Nasıl sahte Türkçe konuşulur?' isimli bir video yayınladı. Türkçe öğrenmek isteyen yabancılara yönelik bir paylaşım yapan Parsa'nın o videosu ise gündem oldu.

Parsa o videosunda yabancılara Türkçe konusunda taktikler verirken, sonucu ise Türkler pek beğenmedi.

Bakalım siz ne düşüneceksiniz? Yorumlarda buluşalım!

İşte o video: 👇

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
13.07.2023

Canım sana Türkçe diye Arapça öğretmişler.. Sen de baya baya yemişsin =)

13.07.2023

Mesleğim yabancılara Türkçe öğretmek. Adam duyduğunu yorumlamış, biz de Çince, Fransızca, Almanca’yı duyduğumuz gibi yorumlasak o milletin insanları saçmalama öyle konuşmuyoruz der ama doğrusu olmasa da duyulan bu. Tabii yanlış yorumlamaları da var ama -ın tamamen doğru, tamlamaları anlatıyor aslında hemen her cümlemizde var. Ç, ş, s harfleri baskın gelebilir başka milletlere. Nasılsın, teşekkür ederim vs. harfler sert sessizler. Erdo… efsane, kültüre de hakim pezevenk. 😂 İnanılmaz gelebilir ama dünyanın her yerinde çok yüksek oranda insan Türkçe öğreniyor.

13.07.2023

dalyarak... bende ingilizce konuşma taktiği vereyim bu gibi mallara; 1-her cümlenizde fuck kullanın 2-heeeyyy,haaay diyerek uzatarak konuşun 3-Bu aptal gibi mal görünümlü bir tavır takının 4-h ve j vs kullanmayın 5-son olarak salın gitsin aq,bu mal sizi anlamaya çalışssın...

TÜM YORUMLARI OKU (13)