ABD'den 400 Şirkete Rusya Yaptırımı Kararı: 8 Türk Şirketi Listede

ABD Maliye Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı,400'den fazla kişi ya da kuruma Rusya ile ticari ilişkileri sebebiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

ABD Maliye Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşına destek verdikleri gerekçesiyle dört yüzün üzerinde kişi ve şirkete yaptırım uyguladı. Çin, Rusya, Avrupa ve Ortadoğu’dan kişi ve kurumların yanı sıra listede Türk şirketler de var.

ABD Maliye Bakanlığı, “Yaptırımlardan kaçınma, yaptırımları ihlal etme ve yaptırımları geri çekme” başlığı altında Çin, İsviçre, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden de olmak üzere kişi ve kuruluşlara yaptırım uyguladığını açıkladı.

Türkiye'den listede yer alan sekiz firma belirtilirken, şirketlerden birinin ismi açıkça yazılmadı, “Address 01” olarak tanımlandı.

Listede yer alan firmalar askeri teçhizat, lojistik, gıda gibi sektörlerde hizmet veriyor. Şirketler listede şu sırayla yer aldı:

“Address 01, All Global Trading Elektronik Dis Ticaret Ltd Sti, ASR Trans Lojistik Ve Dis Tic Ltd Sti, Biopharmist Medikal Urunler Dis Ticaret LTD STI, BRK Uluslararasi Nakliyat Tic. Ltd. Sti, BuyBest Electronic, Confienza Pazarlama Ve Ticaret Anonim Sirketi ve Turkik Union Dijital Teknoloji Donusum Ofisi.”

İlginizi Çekebilir

Depremzede Vatandaş Ekonomiye Sitem Etti: “Emekli Maaşımla Ne Yaşayabilirim?”
San Sebastian Cheesecake’in İstanbul Fiyatları ile Anavatanındaki Fiyatlar Karşılaştırıldı
Çocuğuna Okul Alışverişi Yapmaya Çıkıp Eli Boş Dönen Anne Sitem Etti

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
24.08.2024

Bilal Erdoğanın şirketidir.

24.08.2024

Kesin Burak Oglan da vardir icinde.....Erdivan Burak Oglani cikarin kara listeden karsiliginda Incirlik bedava sizin olsun demistir...

Kendileri zaten kağıt üzerinde işlemleri ile Rus firmalarından çatır çatır satın alma yapıyorlar. Bu yaptırım uyguladıkları, kendi kafasına göre araya girenler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ