ABD'deki Protestolar Sırasında Yağma Yapan İnsanlar, Diğer İnsanlar Tarafından da Yağmalanıyor

ABD'deki ırkçılık protestolarında insanlar marketleri ve mağazaları yağmalamaya başladılar. Yayınlanan bir görüntüde ise yağma yapan bir kişi diğer yağmacılar tarafından saldırıya uğruyor. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
01.06.2020

Kapitalizm insan doğasına aykırıymış :)) bence aykırı değil. İnsanın özü bu, gerçekte vahşileşmek öldürmek çalmak ve bencillik insanın ilkel dürtüleridir ve primat atalarımızdan kalan ama modern insanın evriminin erken dönemlerinden itibaren az da olsa körelen özellikler. Düşünsel evrimimizin ilkellik sürecinde bizim gibi bencil hayvanatların doğasına uygun olduğunu görmek için dürtüleri harekete geçirecek daha uygun bir sistem yoktur herhalde, kendi sınıfından olan insana da acımaz. Empoze ettikleri dışında üç kuruşla yaşa paran kadar yaşa paran yoksa veya azsa çal yada öl. Bir baltaya sap olamayanların kabul edemediği gerçek diye iyi kötü çirkini oynayan rubik küpleri krizler dünyasın da herkes iş bulsun herkes sermayedar olsun herkese yetecek kadar paranız olsun öyle bir dünya olmadığını bildikleri halde güzellemeler yapıp bu tip insanları ve suçu yaratan koşullara bakmaya gerek duymuyorlarsa şu görüntülerde gayet normaldir.

01.06.2020

Evet ey insan! Sende iki cihet var: Birisi, icad ve vücud ve hayır ve müsbet ve fiil cihetidir. Diğeri; tahrip, adem, şer, nefiy, infial cihetidir. Birinci cihet itibarıyla arıdan, serçeden aşağı; sinekten, örümcekten daha zayıfsın. İkinci cihet itibarıyla dağ, yer, göklerden geçersin. Onların çekindiği ve izhar-ı acz ettikleri bir yükü kaldırırsın. Onlardan daha geniş, daha büyük bir daire alırsın. Çünkü sen iyilik ve icad ettiğin vakit, yalnız vüs’atin nisbetinde, elin ulaşacak derecede, kuvvetin yetişecek mertebede iyilik ve icad edebilirsin. Eğer fenalık ve tahrip etsen, o vakit fenalığın tecavüz ve tahribin intişar eder. TAHRİP KOLAYDIR, ZAYIF TAHRİPÇİ OLUR.

01.06.2020

Arkadaş kapitalizmin göbeğinde bu nasıl bir cahilliktir ya. Devletinizi örnek alsanıza bakın nasıl sistematik yağmalıyor. hiç mi bir şey öğrenemediniz.

01.06.2020

Yani şunlar yüzünden insanların ırkçılıkla ilgili mücadelesi gölgeleniyor ya... Ama sadece nedense bizim gibi algı pıtırcıklarının topluma yön vermeye çalıştığı ülkelerde gölgeleniyor. İnsanlar olayın farkında.

TÜM YORUMLARI OKU (17)