ABD'de Yeraltı Tünellerinde Yaşayan "Köstebek İnsanlar"ın Gizli Yaşamı İfşa Oldu

ABD  Las Vegas'ta bulunan yeraltı tünellerinde yaşayan ve kendilerine ''Köstebek İnsanlar'' adını veren 2000 kişinin gizli yaşamı ifşa edildi.

Las Vegas, Amerika Birleşik Devletleri'nde gece hayatı ve kumarhaneleriyle tanınan bir şehir. Ancak bu şehrin altında, çoğu kişinin haberdar olmadığı bir dünya var.

Las Vegas'ın yer altındaki labirentlerde yaklaşık 2000 kişi yaşamaktadır ve bu insanların hayatları, YouTube'da yayınlanan bir video ile gözler önüne serildi.

Bu labirentler, toplamda 320 kilometre uzunluğunda ve olası sel tehlikesine rağmen, burada yaşayan insanlar yer altında yaşamaya alışmış durumda. Kendilerine "Köstebek İnsanlar" adını veren bu topluluk, çeşitli zorluklarla karşı karşıya.

Yer altında yaşayanların bir kısmının akli dengesi yerinde değilken, bir kısmı da uyuşturucu bağımlısı. Yer altında yaşayanların karşılaştığı zorluklardan biri de akrep ve farelerin varlığı. Bazıları ise uyuşturucu bağımlılığı ve borçlar nedeniyle yer altına sığınmış durumda.

Bu zifiri karanlık tünellerde zaman zaman kavgalar çıkabiliyor ve yer altı tünellerinde belirli bir hiyerarşi olduğu belirtiliyor.

Kimlikleri bile olmayan ve burada yaşamak zorunda kalan kişiler de mevcut. Resmi verilere göre, Las Vegas'ın altındaki tüneller, Amerika'daki en büyük evsiz nüfuslarından birine ev sahipliği yapıyor.

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
25.02.2024

Bizim ülkede buna kot1,kot2 kat diyorlar evleri kiralarken.. aynı bu yaşam var bizde de..

25.02.2024

Translate'den kopyaladığınız metni şak diye yapıştırmadan önce ne yazdığını bir okuyun, hataları düzeltin. Allah'ın emek vermeyi beceremeyen hazırcı editörleri sizi.

25.02.2024

Welcome to America 🥴

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ