ABD’de Tribünden Atlayan Köpek Atletizm Yarışmasını Birincilikle Bitirdi

ABD'de yaşanan olayda, bir lisede yapılan atletizm yarışmasında tribünden atlayan köpek, birinciliğe koşan öğrenciyi geçerek, yarışı önde tamamladı. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
23.04.2021

su bir gercekki hayvanlar dunyasinin en yavas canlilarindan biriyiz. alalade bir ev kedisi bile usain bolt'u ziplaya ziplaya gecebilir. merak ettim g00gle amcaya sordum hizlari nedir diye, usain bolt'un maksimum hizi 44km/s, ev kedisi 48km/s.

23.04.2021

neyse insan turunu cok gommiyim, insan en hizli kosucu olmayabilir ama en verimlisi. yuksek zekamiz ve medeniyetimiz diger guclerimize ihtiyac birakmadigi icin farkinda olmasakda hayvanlar aleminin en verimli kosucu ve yuruyusculerinden biriyiz, diger buyuk maymunlarla karsilastirinca yururken ve kosarken cok daha az enerji harciyoruz buda bizim cok uzun mesafeleri katedebilmemize imkan sagliyor. bunu baska bir super gucumuz etkili sogutma saglayan cok sayida ter bezi ile birlestirdiginizde afrika savanlarinda sadece kovaliyarak bir hayvani avlamaya imkan sagliyor. sicak havada bir hayvani yeterince kovalarsaniz eninde sonunda sicakdan catlayip kacamiyacak hale gelir.

23.04.2021

hahahha eşşoleşşek

23.04.2021

Helal be :))

TÜM YORUMLARI OKU (12)