ABD'de Trans Erkek Sağlıklı Bir Erkek Bebek Dünyaya Getirdi!

ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan, kadın olarak doğmuş sonrasında ise 10 yıl boyunca hormon tedavisi görerek cinsiyet geçişi gerçekleştirmiş trans erkek ve partnerinin sağlıklı bir erkek bebeği dünyaya geldi. UniLad'in haberine göre dünyada ilklerden birine imza atmış olan Leo bebek iki babası ve iki kardeşiyle hayatına ilk adımı attı.

Trystan Reese ve eşi Biff Chaplow'un Leo adındaki oğlu sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

Trystan Reese bir önceki hamileliğinde düşük yapmış ve aldığı hormon tedavisi yüzünden bebek sahibi olamayacağını düşünmeye başlamıştı. 

Fakat sağlık bir hamilelik sonucu Leo adlı oğulları dünyaya geldi. Eşlerin ilk biyolojik çocuğu olan Leo'nun iki tane de evlatlık olarak edinilmiş kardeşi var. 

Fox News'a konuşan Reese 'Bunun eşsiz olduğunu söyleyebilirim. İnsanların iki erkeğin biyolojik olarak çocuk sahibi olmasına pek alışkın olmamalarını anlıyorum.'  

Eşi Biff Chaplow ise şöyle açıkladı; 'Leo'nun doğduğu an sevinçle dolduk, hayatımın en mutlu anıydı. Leo'nun ilk anlarını görmek, harikaydı.' 

Çift internet üzerinde negatif tepkilerle karşılaşsa da arkadaş çevresi ve ailelerinin onlara büyük desteği olduğunu anlattı.

Benzer bir haber yakın geçmişte de İngiltere'den gelmiş, cinsiyet değişikliği yapan 21 yaşındaki Hayden Cross hamile kaldığını açıklamıştı. 

Hayden Cross'un sağlıklı bir kız bebeği dünyaya geldi ve ismi Trinity-Leigh oldu.

Hem hamileliği yaşayan Trystan Reese hem de kocası internet üzerinde büyük tepki topladı, hatta ölüm tehditleri bile aldılar.

“Çoğu insanın bu duruma anlam veremediğinin farkındayım ama insanların daha bilinçli olmasını istiyorum. Benim gibi olan ve yardıma ihtiyaç duyan ama kimsesi olmayan çok insan var.'

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR

insanların bunu iğrenç bi şey olarak görmesini gerçekten aklım almıyor. yani baksanıza ne kadar mutlular. tamam homofobiksindir, cahilsindir beynin yoktur gördüğün bu manzara hoşuna gitmez anlarım ama daha tanımadığınız birinin ölmesinini istemek nedir ya! gerçekten ne demeliyim bilmiyorum nefretinizde boğulun

08.08.2017

Ölmesini isteyen yok! Benden uzak dursunlar semtimde, görüş alanımda olmasınlar yeter

Zorlama, tehdit, baskı, tecavüz, taciz, ensest, pedofilik bir durum olmadığı sürece kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez ve saygı duymak zorundasınız.

09.08.2017

bu söylediklerinin hepsi islamda yani kuranıkerimde mevcut :D sizin saçma dininiz böyle emrediyor aferin karşı gelmeye devam :D

Aşağıda Feyk'in dediği gibi bu doğuştan gelen bir şey ve tedavisi yok. Diyelim ki çocuğunuzda böyle bir eğilim fark ettiniz; Psikoloğa götürmekle bu iş bitmiyor. Hormon tedavisine başlanması için 18 yaşında olmak gerekiyor diye biliyorum. 18 yaşında reşit sayılıyorsun ve kimse sen istemeden seni zorla tedaviye götüremez. Kişi doğal olarak kendine yakın ve mutlu hissettiği cinsel kimliğini seçiyor. Yani bu işler öyle zannedildiği gibi basit değil ve çok teferruatlı bir konu. Sanki bu bireyler dışında herkes çok düzgün çok iyi insanmış da dünyanın bir tek sorunu buymuş gibi ahkam kesmek kolay.

ah miray keşke her hastalık böyle olsa sevgi dolu olmanın adı hastalık olmuş zekası artan ivmeyle kaybolan kitleler kaderleriyle başbaşa bırakılmış kimse onların hastalıklarıyla ilgilenmiyor zira tedavisi de yok korkarım. üzülüyorum inan başka hiçbir şey hissetmiyorum sinir öfke hiçbirşey. sadece inanılmaz üzüyor beni insanlığın bu hastalığı.

TÜM YORUMLARI OKU (114)