ABD'de Son 1 Haftada 3 Uçak Kazası: Pistten Çıkan Jet, Uçağa Çarptı

ABD’nin Arizona eyaletindeki Scottsdale Havalimanı’nda feci bir kaza yaşandı. Pistten çıkan özel jet, park halindeki başka bir jete çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Böylelikle ABD’de son 1 haftada 3 ölümlü uçak kazası meydana geldi.

Feci kaza ABD'nin Arizona eyaletindeki Scottsdale Havalimanı'nda meydana geldi. Learjet 35A tipi özel jet, pistten çıkarak park halindeki Gulfstream 200 tipi jete çaptı.

Kaza sonrası basın toplantısı düzenleyen Scottsdale İtfaiye Departmanı Sözcüsü Dave Folio kazada 1 kişinin yaşamını yitirdiğini, 4 kişinin de yaralandığını açıkladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Washington D.C.’de 30 Ocak tarihinde bir yolcu uçağı ile ABD ordusuna ait Black Hawk helikopterinin havada çarpışması sonucu 67 kişi, Philadelphia şehrinde 1 Şubat'ta ambulans uçağın düşmesi sonucu 7 kişi ve Alaska'da 7 Şubat'ta küçük bir uçağın düşmesi sonucu 10 kişi yaşamını yitirmişti.

İşte o anlar:

İstanbul’da Kar Başladı, Uyarılar Arka Arkaya Geldi: İstanbul’da Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi
Karın Yağmasıyla Kazalar Kaçınılmaz Oldu: Beylikdüzü’nde Bir Araç Direğe Çarparak Durabildi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Resmi Vize Açıklamaları Geldi: Türk Pasaportu ile Bir Ülke Daha Vizesiz Oldu
Testi Pozitif Çıkan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran'dan İlk Açıklama
Sosyete Dünyasını Yasa Boğan Ölüm Haberi: 30 Yaşındaki Leyla Mizrahi Uykusunda Hayatını Kaybetti