Göz Göre Göre Cinayet: ABD'de Polisin Sert Müdahalesine Maruz Kalan Adam Hayatını Kaybetti

ABD'nin Minneapolis kentinde elleri kelepçelenerek yüz üstü yere yatırılan siyahi bir kişi polisin sert müdahalesi nedeniyle yatırıldığı yolda hayatını kaybetti.

Etraftakilerin çektiği görüntülerde bir polisin yüz üstü yere yatırdığı kişinin boynuna diziyle dakikalarca bastırdı. Bir diğer polis görevlisi ısrarlı tepkilerine rağmen çevredekileri şüpheli şahısa yaklaştırmadı.

Euronews'in aktardığı bilgiye göre, yerde kıpırdayamayan adamın 'Nefes alamıyorum', 'Bunlar beni öldürecek' şeklindeki sözlerine rağmen polisin diziyle bastırmaya devam ettiği görüldü.

Görüntüler rahatsız edici olabilir ⛔️

Yerde kıpırdayamayan adamın 'Nefes alamıyorum', 'Bunlar beni öldürecek' şeklindeki sözlerine rağmen polisin diziyle bastırmaya devam ettiği görüldü.

Polis soruşturma başlattı

Minneapolis Polis şubesinden yapılan açıklamada güvenlik görevlilerinin 'sahtecilik' ihbarı üzerine olay yerine intikal ettiği bildirildi. Açıklamada, polislerin geldiği sırada aracında bulunan 40 yaşlarındaki adamın aracından çıktıktan sonra polislere direndiği öne sürüldü. 

Öte yandan Minneapolis Polis şubesi ile FBI'ın olayla ilgili soruşturma başlattığı açıklandı.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
26.05.2020

Hep demişimdir nerde olursa olsun hangi milletten okursa olsun en sevmediğim meslek polisliktir.çünkü bu mesleği seçenler genelde başarısız ezik insanlar olup kendilerinin devlet güvencesi altında olduklarını bildikleri için sivil hayatta abi çekeceği insanları ezerler.büyük ihtimalle bu adam görevden uzaklaştırılır yanındaki polsinde yeri degişir.verecekleri ifadede şudur;canım tehlikedeydi

26.05.2020

sen ne iş yapıyon ezik?

Pasif Kullanıcı
26.05.2020

Millete insanlık dersi verirler ama ırkçının önde gideni hepsi.

26.05.2020

Kim Amerika'yı herhangi sosyal-toplumsal konuda iyi anlamda örnek gösteriyorsa, cahilin en önde gidenidir.

26.05.2020

umarım tıpkı o adam gibi ölürsünüz

TÜM YORUMLARI OKU (60)