ABD’de Silahlı Saldırı! Bağımsızlık Günü Kutlaması Kana Bulandı

ABD’nin Illinois eyaletinde Bağımsızlık Günü kutlamaları sırasında düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu bildirildi.

Highland Park polisinin açıklamasına göre, silahlı saldırıda 5 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde insanların alandan kaçmaya çalıştıkları görüldü.

ABD’nin Illinois eyaletinde yer alan Highland Park’taki Bağımsızlık Günü kutlamaları kana bulandı. Etkinliğin başlamasından yaklaşık 10 dakika sonra çok sayıda silah sesinin duyulması ile bölgede bulunanlar panikle kaçmaya başladı.

Silah seslerinin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yerel basın, en az 3 kişinin silahla vurulduğunu ifade ederken, görgü tanıkları ise en az 20 el silah sesi duyduklarını iddia etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde silah seslerinin duyulmasının ardından tören alanındaki kalabalığın panik halinde kaçıştığı görülüyor 👇

Olay yerine çok sayıda polis aracı sevk edildi 👇

Highland Park polisinin açıklamasına göre, Bağımsızlık Günü kutlamalarındaki silahlı saldırıda 5 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Highland Park Belediye Başkanı şehir merkezinden uzak durulması konusunda uyardı👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR

gülüp dalga geçmeyin bizim seçim de yaklaşıyor :D

04.07.2022

Amerika'daki şiddet sorununu tamamen bireysel silahlanmaya atamayız. Bu kadar vahşice katliam yapabilecek kadar karanlık bir insan silahı olmasa da bir yolunu bulur yapar. Slah işini kolaylaştırıyor.

04.07.2022

kesinlikle katılıyorum, bu silahla katliam yapma bunlarda bir çeşit kültür haline gelmiş, ülkemizde de evinde silah özellikle tüfek bulunduran insan sayısı baya çok ama bireysel olarak kimse eline pompalıyı alıp rasgele kalabalık bi yerleri basmıyor ama amerikada her yıl birkaç olay yaşanıyor

04.07.2022

4 temmuz 2003 günü Sülaymaniye de olay çıkmasın kimsenin burnu kanamasın! Ha birde o üst düzey fetöcü yetkililerden izin alamayan kahraman Türk askerine çuval geçirdiğiniz günün 19 yıl sonrası hak ettiğinizi buldunuz..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ