ABD'de Restoranı Terk Etmesini İstediği Kadın Zorluk Çıkarınca Kafa Atan Türk

ABD'nin Pittsburg kentinde bir pizzacıda kaydedilen görüntülerde, Mahmut Yılmaz isimli adam restoranı terk etmesini istediği kadına kafa atıyor. Kadından neden restoranı terk etmesini istediği bilinmeyen Mahmut Yılmaz, ABD'de gündeme oturdu.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
14.01.2018

Sınırdışı edip Türkiyeye gönderin, hapisten daha büyük ceza olur.

15.01.2018

Yahu o adam Türk değil de başka bir ırktan olsaydı o adamın ne anası kalırdı, ne de sülalesi. Nasıl bir zihniyet ürünüsünüz siz? Ortada bir yanlış varsa çağırırsın polis gelir, gereken yapılır. Onca adamın var yanında 1 kadın ne yapabilir ki sana? Ama yok illaha o iğrenç bozuk şiddet bağımlısı zihniyetinizi her yerde göstermek zorundasınız. Bunu yorumları ile destekleyenler de dahil.

15.01.2018

Olayı yakından görmüş gibi gelip burada millete cahil demek... Ve halen ne demek istemediğimi anlamayıp boş boş sataşmak.

14.01.2018

Şiddet sadece fiziksel değildir psikolojik şiddet boyutu da var. Mekân sahibi adam çıkmasını istiyor adam işletme sahibi kadın doğru dürüst yemeğini yiyip parasını ödeyip kalksa adam niye bu hale gelsin ? Sonuçta adam bu işten para kazanıyor. Uyarıyor çık diyor. Misal polis dur diye ikaz eder ikaza uymazsan ateş eder sen öldün diye polis katil mi olacak. Dükkan adamın cik diyorsa cikacaksin uygun bir dille diretirsen kimsede peygamber sabrı yok. Kadınsın diye ye beynimizi amk ama erkeğiz diye vurmayalım tamam ama laftan anla anlamıyorsan da anlayacağın dilden konuşulduğu zaman yaygara yapma.

Pasif Kullanıcı
14.01.2018

Buna ben de katılıyorum.İnsana bu kadar psikolojik baskı uygulayıp o duruma getirmenin alemi ne yani?İnsan gibi çık diyor git işte neyin derdindesin.

TÜM YORUMLARI OKU (111)