ABD'de Okula Silahlı Saldırı: 3'ü Çocuk 6 Kişi Öldü

ABD’nin Tennessee eyaletinde bir ilkokula düzenlenen silahlı saldırıda 3’ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti.

Nashville şehrinde bulunan The Covenant adlı özel Hristiyan okulunda silahlı saldırı gerçekleşti. Anaokulu ile 6. sınıf arasında yaklaşık 200 öğrencinin bulunduğu okula sabah saatlerinde giren saldırgan 3’ü çocuk 3’ü okul görevlisi 6 kişiyi öldürdü.

Metro Nashville Polis Departmanı, Twitter hesabından yaptığı ilk açıklamada, üzerinde 2 uzun namlulu silah ve bir tabanca bulunan saldırganın olay yerinde öldürüldüğünü bildirdi.

Saldırganın kimliği açıklanmazken, silahlı saldırıyı neden yaptığı veya olayda başka yaralı olup olmadığı konusunda ise bilgi paylaşılmadı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada da, Nashville'deki saldırı hakkında Başkan Joe Biden'ın bilgilendirildiği kaydedildi. Saldırıyla ilgili incelemeler devam ediyor.

Nijerya'da Akıllara Durgunluk Veren Cinayet: Ev Sahibini Testislerini Sıkıp Öldürdü

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
YORUMLAR
27.03.2023

Bir çok hasta ruhlu insanın aklından bunlar geçebilir.. başka ülkelerde değil de neden sürekli abd de oluyor, amerikalılar hala bu soruyu sormuyor soramıyor.. soranlar susturuluyor. Bireysel silahlanma başlı başına bir politik duruş gerektirirken, ne cumhuriyetçiler ne demokratlar oy kaygısıyla bu konuya dil uzatamıyor.. gerçekten kokuşmuş bir sistemleri var.

28.03.2023

Kendi anayasal sistemleri kovboy zamanlarından geldiği için bu konuyu değişme götürmezler ve götüreceklerini sanmam. Bir ara Trump denedi bir kaç adım böyle her önüne gelene silah satılmasın şeklinde ama indirdiler Trumpı. Sadece merak ettiğim olay neden sadece okul yani hiç bir kiliseye baskın yapılmıyor hep okul bu olayların arkasında farklı bir sebep yatıyor.

Pasif Kullanıcı
27.03.2023

ABD de sıradan bir gün

ABD'yi skm

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ