ABD'de Kan Donduran Olay: Trende Bir Kadına Tecavüz Edidi, Yolculardan Müdahale Eden Olmadı

ABD’de bir trende tecavüze uğrayan kadına hiçbir yolcu müdahale etmedi. Kan donduran olayda diğer yolcuların seyirci kaldığı yetmezmiş gibi olayı kaydettiği ortaya çıktı.

ABD’nin Philadelphia kentinde bir banliyö treninde tecavüze uğrayan kadına kimse yardım etmedi. Emniyet yetkilileri, görüp de müdahale etmediklerine inanamadıkları için yolcuları güvenlik kameralarından tek tek inceledi. Sonuç, şok ediciydi.

Yolcular saldırıya şahit olmuştu, bazıları da olayı telefonlarıyla kaydetmişti. Emniyet müdürü Timothy Bernhardt, “Söyleyecek söz bulamıyorum. Kimsenin yardıma yeltenmemesi korkunç” dedi.

İzleyenler yargılanabilir

Polis, bir tren çalışanının ihbarından üç dakika sonra istasyona geldi. Tecavüzcü Fiston Ngoy (35) yakalandı. Ngoy’un ülkeye 2015’te gelen Kongolu göçmen olduğu ve hakkında sınırdışı edilme kararı çıktığı belirlendi.

ABD’de olaya seyirci kalıp müdahale etmeyenlerin de yargılanması için tartışma başladı. Öte yandan sosyal medyada beğeni uğruna toplum içinde aşırı eylemlerde bulunanlar nedeniyle insanların bu saldırıyı kurgu sanma ihtimali de gündemde.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
21.10.2021

Bir filmde aynen bu sahne vardı metroda bir kadın tecavüze uğruyor kimse müdahale etmiyordu bu kadar olmaz demiştim oluyormuş.

21.10.2021

Irreversible?

21.10.2021

Tiktok'un başımıza daha neler açacağının kanıtı. Yakınca canlı yayında kafa kesecekler demişti dersiniz. O kadar normalleşti ki böyle şeyler. Olamaz diyemiyoruz. Bu tür aşırı davranışlar ister video çekmek için olsun ister eğlenmek için - yasaklanmalı cezalandırılmalı!. Tiktok fenomenlerine cezalar yağmalı. Onların yüzünden oluyor bu tür saçmalıklar.

"sizce ben bu tweeti atarken yan tarafta bi kadına tecavüz ediliyor mudur..."

TÜM YORUMLARI OKU (6)